Aktivna akupresurna masaža na stolu

Hitra in zelo učinkovita vrsta masažnih tehnik, nad katero boste prijetno presenečeni!

Priložnost, ko za vas poskrbi hitra in zelo učinkovita vrsta masaže po kateri se boste počutili popolnoma sproščeni, bistveno lažji, razbremenjeni, bolj razpoloženi in bolj gibljivi. Akupresurna stol masaža je aktivna in dinamična masaža, ki poživi ter pripomore k bistveno boljšemu počutju.

“Nepozabno doživetje, ki si ga lahko privoščite oblečeni kjerkoli in kadarkoli.”

Komu je namenjena akupresurna masaža na stolu?

Preživljate dneve v pretežno sedečem pozožaju ali pod daljšo prisiljeno držo? Vas pestijo napetost in bolečine v mišicah hrbta, vratu, rokah in dlaneh? Je vaše življenje nenehno pod pritiski in stresom? Če je odgovor da, je akupresurna masaža na stolu najboljša in najhitrejša rešitev za vas! Akupresurna masaža na stolu je namenena predvsem pisarniškim delavcem, programerjem, računalničarjem, staršem z majhnimi otroci, osebam katerih delo zahteva prisilno držo ter osebam, ki so pod stresom in nimajo veliko časa za sprostitev.

Je preprosta, hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje tehnike športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztezanja vključujejo več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo napetost v mišicah ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani.

Za podjetja predstavlja izjemno priložnost za izboljšanje zdravja, razpoloženja in storilnosti zaposlenih na delovnem mestu!

Na dogodkih pa zaradi svojih izjemnih učinkov predstavlja še posebno atrakcijo, ki pritegne zanimanje marsikaterega mimoidočega.

Učinki akupresurne masaže:

Psihološki: mentalno sprosti in poživi, izboljša koncentracijo, razpoloženje, počutje, spomin, storilnost in kakovost spanja ter zmanjšuje napetost, stres, anksioznost, depresijo in tesnobo.

Fizični: sprošča mišično napetost, zmanjšuje bolečino v predelu vratu, hrbta in rok, zmanjšuje simptome karpalnega kanala, znižuje krvni tlak, izboljša pretok krvi in limfe, lajša glavobol in migreno.

Ostale storitve