Aktivna akupresurna masaža na stolu

Hitra in zelo učinkovita vrsta masaže, nad katero boste prijetno presenečeni! 

Priložnost, ko za vas poskrbi hitra in zelo učinkovita vrsta masaže po kateri se boste počutili popolnoma sproščeni, bistveno lažji, razbremenjeni, bolj razpoloženi in bolj gibljivi. Akupresurna stol masaža je aktivna in dinamična masaža, ki poživi ter pripomore k bistveno boljšemu počutju.

“Nepozabno doživetje, ki si ga lahko privoščite oblečeni kjerkoli in kadarkoli.”

Se sprašujete: Ali je ta masaža zame?

Preživljate dneve v pretežno sedečem pozožaju ali pod daljšo prisiljeno držo? Vas pestijo bolečine v mišicah hrbta, vratu, rokah in dlaneh? Je vaše življenje nenehno pod stresom ali pritiskom? Potem je aktivna akupresurna masaža na stolu najboljša in najhitrejša rešitev! Ta vrsta masaže je namenena predvsem pisarniškim delavcem, računalničarjem, mamicam z majhnimi dojenčki, osebam, ki so pod stresom, športnikom pred, med in po napornih treningih in tekmah, ki imajo delo, ki zahteva prisilno držo in osebam, ki nimajo veliko časa za sprostitev…

Akupresurna masaža na stolu je preprosta, hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje tehnike športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztezanja vključujejo več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo napetost v mišicah ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani.

Akupresurna masaža na stolu se lahko izvajajo kjerkoli, saj se izvaja na posebnem stolu, kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni. Masaže izvajam Jure Jeraj.

Učinki akupresurne masaže:

Psihološki: mentalno sprosti in poživi, izboljša koncentracijo, razpoloženje, počutje, spomin, storilnost in kakovost spanja ter zmanjšuje napetost, stres, anksioznost, depresijo in tesnobo.

Fizični: sprošča mišično napetost, zmanjšuje bolečino v predelu vratu, hrbta in rok, zmanjšuje simptome karpalnega kanala, znižuje krvni tlak, izboljša pretok krvi in limfe, lajša glavobol in migreno.

Ostale storitve