1. LEKCIJA – Zavest je moč – Napotki 2/2

Pozdravljeni!

Odločili ste se za Sistem Univerzalnega Ključa… to pomeni, da se boste v naslednjih 24 tednih ali 6 mesecih veliko ukvarjali sami s seboj. Zakaj pravzaprav gre? Univerzalni Ključ v prvi vrsti govori o RESNICI. S pomočjo znanja o resnici in zakonitostih sveta boste spremenili svoje življenje kot si ga želite. In tega ne moremo doseči v enem tednu ali dveh. Zato je potrebna vztrajnost. Želja vsakega posameznika, ki vlaga vase je ta, da uporabi znanje in vrline – ki se jih nauči – v svojem vsakdanjem življenju! Pri tem vam bo pomagal ta e-tečaj.

Nekaj misli o resnici:

  • Smo del celote, Vesolja.
  • Kdor ne vpraša, ne prejme.
  • Ker je Vesoljna zavest absolutna in ne razsoja, ji je tudi vseeno, kaj TI misliš.

Toda TEBI ne bi smelo biti vseeno!

Najprej mislimo, nato občutimo, potem smo. In kako bomo spoznali resnico? Stric Charles nam resnico razlaga vselej tako da jo lahko vsak razume. Razloži nam zakonitosti, ki veljajo v Vesolju, govori nam o naravnih in duhovnih zakonih. Ti zakoni določajo naše življenje in delujejo, če vanje verjamemo ali ne, če jih razumemo ali ne. Na primer gravitacija, zakon privlačne sile Zemlje, bo delovala, če se je zavedamo in jo razumemo ali ne. Prav tako veljajo duhovni zakoni kot so zakon privlačnosti, zakon vzroka in posledice, zakon pričakovanja. Vsi ti zakoni so pravzaprav naravni zakoni in moderna fizika je tako napredovala, da lahko dokaže njihovo delovanje. Ko bomo te zakone razumeli, jih bomo pričeli tudi praktično uporabljati v svojem vsakdanjem življenju.

In kaj je tukaj drugače kot v drugih priročnikih in seminarjih? Zakaj je Sistem Univerzalnega Ključa poseben?

Ker nam razlaga RESNICO na enostaven in najbolj praktičen način. Vsebuje prav vse in nič preveč. Vsebuje vse, kar potrebujemo na svoji poti do novega življenja, do uspeha, do samouresničitve. SUK je celovit in popoln – daje jasna in natančna navodila in napotke, kako lahko uresničimo vsak zastavljen cilj na najboljši možni način. Zato je prava mojstrovina. Vsak, ki se bo resno lotil tega brezplačnega tečaja, bo bogato nagrajen!

… in kam nas vodi pot? NAJDI IN IZOBLIKUJ SVOJ CILJ!

Za dosego kakršnegakoli uspeha moramo imeti sestavljen cilj. To je lahko karkoli: npr. izboljšanje počutja, ohranitev zdravja, ustanovitev podjetja, najti ustreznega partnerja, uravnovešeno življenje, nova služba, nov projekt… Čim jasnejši je naš cilj, tem bolje. Kako pa si ga zastavimo? Svobodna volja – odločitev je NAŠA! Naš razum ima moč, da se zavestno odločimo! In to velja za prav vsakega človeka. Svojega cilja ne bomo izoblikovali v enem dnevu ali tednu – za to si vzemimo čas in v veliko veselje nam bo razkrivati svoje resnične cilje, želje in ideale! Skromnost tukaj ni na mestu!

Kako pa je z vajo?

Opisano vajo oziroma meditacijo izvajajte 4-5 krat na teden, še bolje vsak dan. Vzemite si ta čas, saj je neprecenljiva investicija v vaše življenje, v vašo prihodnost. Vaje so zelo dragocene in predstavljajo najmanj 50% Sistema Univerzalnega Ključa. Samo prebiranje lekcij vas ne bo pripeljalo nikamor.

Želim vam veliko veselja in vztrajnosti pri delu z Master Key sistemom!