Akcija!

DRUŽINSKI paket

118,20 112,29

Popolni paket za popolno družino!

✅ 1x difuzor AURORA
✅ 1x difuzor JUNO
✅ 1x eterično olje bergamotka
✅ 1x eterično olje evkaliptus

1x JUNO difuzor za v otroško sobo, kjer bojo uživali v boljšem zraku ter imeli nočni lightshow 🤗 . Juno s svojo svetilnostjo tudi preganja vse pošasti, ki se morebiti skrivajo pod posteljo! Za starša pa 1x difuzor AURORA, ki je zaradi svoje estetičnosti ter uporabnosti popoln za v spalnico.

Paket vključuje še 2 dišave, BERGAMOTKO ter EVKALIPTUS.

Za vsakega nekaj!

Category:

Opis

Aromaterapevtski električni DIFUZORJI

Bi radi stopili v sobo ter takoj začutili svež zrak in eterični vonj, ki vas pomiri ter razvedri obenem? Naj bo to vonj sivke, cimeta, limone ali kateri drug vonj Florihana eteričnih olj? Potemtakem je aroma električni difuzor prava stvar za vas!

V namen aromaterapije so pogosto uporabljani v toplicah ter termah. Seveda pa lahko z našimi električnimi difuzorji pričarate mehkejši, bolj aromatičen zrak tudi doma ali v pisarni.

V domu električni difuzor služi več stvarem hkrati, primarno kot vlažilec zraka ter aromaterapiji, z uporabo eteričnih olj. Kako deluje? Oljni difuzor razbije eterično olje na mikro delce in ustvari meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato aromatično olje ohrani terapevtske lastnosti.

Aroma električni difuzor je popolnoma tih ter ne moti živali. Učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev aroma difuzorja je dnevna soba ali spalnica, s čimer boste navdušili tako goste, kot tudi svojo boljšo polovico.

Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v samem aroma difuzorju, priporočamo vlivanje destilirane vode.

Funkcija PIRO aroma električnih difuzorjev pa ni samo aromaterapija ter vlaženje zraka, saj imajo vsi naši aroma električni difuzorji zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo. Vsi so opremljeni z LED lučjo, katere barvna funkcija se lahko spreminja po želji. V rahlo zatemnjenem prostoru pričarajo res čarobno vzdušje!

Paket vsebuje:
– 1x ultrasonični difuzor AURORA
– 1x ultrasonični difuzor JUNO
– 2x eterično olje: (bergamotka-5g, evkaliptus-15g)

REDNA CENA PAKETA JE 118,2 eur

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.