Akcija!

Paket BEST OF THE BEST

241,90 217,71

Nekateri prisegajo samo na najboljše! Paket BEST OF THE BEST vsebuje odličen električni difuzor ARTEMIDA, kateri se ponaša s keramično glavo, vrhunsko strukturo, vgrajenim zvočnikom ter Bluetooth povezljivostjo s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu. Priložena mu je kraljica eteričnih olj, DAMAŠČANSKA VRTNICA, ki v sebi nosi brezčasnost in poezijo cvetočega vrta.

Category:

Opis

Difuzor ARTEMIDA:

✅ Upravljanje z aplikacijo preko telefona (povezljivost preko Bluetooth-a)

✅ Estetsko dovršen (keramična glava)

✅ Vgrajen zvočnik za predvajanje glasbe

V domu električni difuzor služi več stvarem hkrati, primarno kot vlažilec zraka ter aromaterapiji, z uporabo eteričnih olj. Kako deluje? Oljni difuzor razbije eterično olje na mikro delce in ustvari meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato aromatično olje ohrani terapevtske lastnosti. Aroma električni difuzor je popolnoma tih ter ne moti živali, učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev aroma difuzorja je dnevna soba ali spalnica, s čimer boste navdušili tako goste, kot tudi svojo boljšo polovico. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v samem aroma difuzorju, priporočamo vlivanje destilirane vode.

Funkcija PIRO aroma električnih difuzorjev pa ni samo aromaterapija ter vlaženje zraka, saj imajo vsi naši aroma električni difuzorji zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo. Vsi so opremljeni z LED lučjo, katere barvna funkcija se lahko spreminja po želji. V rahlo zatemnjenem prostoru pričarajo res čarobno vzdušje!

Kraljica eteričnih olj, damaščenska vrtnica, v sebi nosi brezčasnost in poezijo cvetočega vrta. Eterično olje visokih vibracij in široke uporabnosti razkriva ženstvenost, nežnost in čutnost.

Latinsko ime: Rosa damascena

Količina: 2g

Zagotavljamo:

✅ Eterična olja Florihana so 100% čista in 100% naravna, pridobljena iz divje rastočih rastlin ali iz rastlin 100% organske pridelave.

✅ Eterična olja Florihana se ponašajo s svetovno priznanimi certifikati kot so Ecocert, USDA Organic in Control Union Certifications.

✅ Tehnična dokumentacija (MSDS, GCMS, certifikat IFRA in seznam alergenov) zagotavlja varnost in je na voljo našim kupcem.

✅ Eterična olja nosijo certifikat AB in so certificirana za uporabo v prehrani.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.