Akcija!

Paket RELAX

78,35 74,43

Vse kar potrebujete za SPROSTITEV po dolgem dnevu! Difuzor DIANA v kombinaciji z osvežujočim eteričnim oljem RIMSKE KAMILICE ter AromaStick-om RELAX!

Category:

Opis

Difuzor DIANA:

✅ Estetsko dovršen, narejen iz pravega lesa (bambus)
✅ vklop/izklop, timer delovanja
✅ možnost 7 različnih LED barv
✅ Super tiho delovanje
✅ Polepša in osveži vsako sobo, v katero je postavljen

V domu električni difuzor služi več stvarem hkrati, primarno kot vlažilec zraka ter aromaterapiji, z uporabo eteričnih olj. Kako deluje? Oljni difuzor razbije eterično olje na mikro delce in ustvari meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato aromatično olje ohrani terapevtske lastnosti. Aroma električni difuzor je popolnoma tih ter ne moti živali, učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev aroma difuzorja je dnevna soba ali spalnica, s čimer boste navdušili tako goste, kot tudi svojo boljšo polovico. Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v samem aroma difuzorju, priporočamo vlivanje destilirane vode.

Funkcija PIRO aroma električnih difuzorjev pa ni samo aromaterapija ter vlaženje zraka, saj imajo vsi naši aroma električni difuzorji zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo. Vsi so opremljeni z LED lučjo, katere barvna funkcija se lahko spreminja po želji. V rahlo zatemnjenem prostoru pričarajo res čarobno vzdušje!

Eterično olje rimske kamilice, priznane blagovne znamke Florihana, je zaradi svojih terapevtskih učinkov priljubljeno v domovih po vsem svetu. Angelski vonj rimske kamilice namreč močno pomirja in uspava. Je eno najbolj blagih eteričnih olj, zato je še posebej primerno za dojenčke.

Zagotavljamo:

✅ Eterična olja Florihana so 100% čista in 100% naravna, pridobljena iz divje rastočih rastlin ali iz rastlin 100% organske pridelave.

✅ Eterična olja Florihana se ponašajo s svetovno priznanimi certifikati kot so Ecocert, USDA Organic in Control Union Certifications.

✅ Tehnična dokumentacija (MSDS, GCMS, certifikat IFRA in seznam alergenov) zagotavlja varnost in je na voljo našim kupcem.

✅ Eterična olja nosijo certifikat AB in so certificirana za uporabo v prehrani.

 

Ideja AromaStick je popolnoma enostavna: zapakirati moč neokrnjene narave tako, da bo enostavna za uporabo. Zavrti, vdihni in uživaj v energijski bombi ali pa trenutku sprostitve!

AromaStick RELAX

✅ 100% naravna in ekološka eterična olja

✅ Rok uporabe do 2 leti

✅ Poreklo Švica 🇨🇭

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.