Vsakdo se znajde v situaciji, ko ne ve, katero darilo bi bilo najbolj primerno za prijatelja, sodelavca, partnerja/ko … Na spletni strani Pot do zdravja vam lahko pri tem pomagamo. V ponudbi imamo različne darilne pakete zasnovane za različne priložnosti: darila za partnerja ali partnerko, otroka, darila za rojstni dan, darila za razne praznike,  novo leto, valentinovo ali pa darila kar tako, da nekomu pokažemo, koliko nam pomenijo.

Podarite ne le izvirno, ampak tudi koristno in uporabno darilo. Ultrasonični difuzor bo z kombinacijo eteričnih olj v prostor vnesel poseben ambijent. Hkrati pa bo še dodatno olepšal prostor.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Akcija!

Paket AROMA

40,70 38,67

Najbolj prodajana eterična olja na kupu! Izbrali smo top 4 olja za vse vestne uporabnike aromaterapije. Uživajte! 😉

Paket AROMA vsebuje:

✅ 1x eterično olje limonske trave
✅ 1x eterično olje evkaliptusa
✅ 1x eterično olje skorje cimeta

✅ 1x eterično olje prave sivke

Akcija!

Paket ZIMA ❄

61,80 58,71

Zima je tu! Prinesla vam je paket aromaterapije ter prazničnega duha. Čudoviti difuzor AZALEA skupaj z eteričnima oljema cimeta ter sladke pomaranče bodo poskrbeli za prijetne ter sproščujoče zimske dni. 😊

Paket ZIMA ❄ vsebuje:

✅ 1x difuzor AZALEA
✅ 1x eterično olje sladke pomaranče
✅ 1x eterično olje skorje cimeta

Akcija!

Paket BEST OF THE BEST

241,90 217,71

Nekateri prisegajo samo na najboljše! Paket BEST OF THE BEST vsebuje odličen električni difuzor ARTEMIDA, kateri se ponaša s keramično glavo, vrhunsko strukturo, vgrajenim zvočnikom ter Bluetooth povezljivostjo s pomočjo aplikacije na pametnem telefonu. Priložena mu je kraljica eteričnih olj, DAMAŠČANSKA VRTNICA, ki v sebi nosi brezčasnost in poezijo cvetočega vrta.

Akcija!

Paket RELAX

78,35 74,43

Vse kar potrebujete za SPROSTITEV po dolgem dnevu! Difuzor DIANA v kombinaciji z osvežujočim eteričnim oljem RIMSKE KAMILICE ter AromaStick-om RELAX!

Akcija!

Paket ZALJUBLJENI ❤

60,20 55,98

✅ Difuzor VENUS
✅ 1x eterično olje Evkaliptus (15g)
✅ 1x eterično olje Sladka pomaranča (15g)

Presenetite vašo boljšo polovico! V splanico vnesite sveže vonjave sladke pomaračne ter sproščujočega evkaliptusa. Ugasnite luči ter pustite, da vam difuzor VENUS s svojo mehko ter LED osvetlitvijo pričara romantično vzdušje.

Akcija!

DRUŽINSKI paket

118,20 112,29

Popolni paket za popolno družino!

✅ 1x difuzor AURORA
✅ 1x difuzor JUNO
✅ 1x eterično olje bergamotka
✅ 1x eterično olje evkaliptus

1x JUNO difuzor za v otroško sobo, kjer bojo uživali v boljšem zraku ter imeli nočni lightshow 🤗 . Juno s svojo svetilnostjo tudi preganja vse pošasti, ki se morebiti skrivajo pod posteljo! Za starša pa 1x difuzor AURORA, ki je zaradi svoje estetičnosti ter uporabnosti popoln za v spalnico.

Paket vključuje še 2 dišave, BERGAMOTKO ter EVKALIPTUS.

Za vsakega nekaj!