Prikaz vseh 6 rezultatov

Ozdravimo čakre

27,90

Ozdravimo čakre

Marion McGeough

Odkrijte tehnike za doseganje ravnovesja

Odkrijte, ali skozi vaše čakre teče premalo, preveč ali ravno prav energije, in se naučite, kako jih uravnotežiti! V tej svetovni uspešnici britanske reiki mojstrice boste odkrili, zakaj se ravnovesje v čakri poruši in kako to vpliva na vaše življenje. V nadaljevanju pa boste odkrili različne metode, kako posamezno čakro uravnotežiti s pomočjo posebnih fizičnih vaj, pravilne prehrane, zdravilnih kristalov, različnih meditacij in refleksivnih vaj.

Vaje za hrbtenico brez bolečin

23,90

Vaje za hrbtenico brez bolečin

Lora Pavilack Nikki Alstedter

40 dinamičnih, preprostih vaj za čudovit videz in odlično počutje

Avtorici v tem prenosnem priročniku za izboljšanje telesne drže predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine.

Skrivnosti dobrega spanca

21,90

Skrivnosti dobrega spanca

Chris Idzikowski

Enostavno zaspite, spite celo noč, premagajte težave s spancem ter poživite svoje telo in duha

Spanec je temeljno gorivo, ki nas poganja pri vseh aktivnostih tekom dneva. S tem priročnim vodnikom se boste naučili tehnik, s pomočjo katerih boste lahko hitreje zaspali in uživali v globljem spancu. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem, kot so nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti.

Či samomasaža

21,90

Či samomasaža: Taoistična pot do pomladitve

Mantak Chia

Taoistične tehnike, uporabljene v tej praksi, so stare več kot 5000 let in so bile do nedavnega skrbno varovana skrivnost, ki jo je vsak posamezen mojster naučil svojega učenca, vsak od teh učiteljev pa je pogosto poznal le drobec celotne metode. Mojster Chia je torej združil, logično povezal in sestavil te koščke v prečudovit mozaik starodavne modrosti.

Fuzija petih elementov – Mantak Chia

23,90

Fuzija petih elementov: Meditacije, s katerimi boste preoblikovali negativna čustva – Mantak Chia

Kolikokrat ste se počutili povsem brez energije in popolnoma oropani notranje moči, utrujeni in pobiti? Se to dogodi enkrat, mogoče večkrat na teden, morda celo vsak dan? Ob našem načinu in predvsem hitrosti življenja ni to nič nenavadnega, saj nam je naša kultura vbila v glavo nenehno potrebo po trošenju – trošenju sebe in svoje lastne energije kot tudi vsega, kar imamo na dosegu roke. A obstaja še drugačen obstoj, mirnejši in polnejši, ki življenju vrača energijo, namesto da jo jemlje.

Čaji dobre misli Terezije Nikolčič

29,90

Čaji dobre misli Terezije Nikolčič – 101 zelišče za ljudi in živali 

V knjigi boste spoznali več kot sto zelišč, s katerimi boste okrepili svoje zdravje in pregnali marsikatero bolezen. Zaradi natančnih opisov zdravilnih rastlin in njihovih rastišč, ki so jim dodane čudovite barvne slike, jih boste v naravi zlahka prepoznali in nabirali sami. Bogati opisi njihovih zdravilnih učinkov in uporabe vam bodo pomagali, da jih boste kar najbolje izkoristili.