Dr. Bruce Lipton

Dr. Bruce Lipton je  mednarodno priznani celični biolog in predavatelj na Stanfordski univerzi, ki je razkril dejstva razvoja naših celic in genov.

Denzel Washington

Denzel Washington je eden tistih, ki ni želel postati igralec temveč novinar. Njegovim življenjskim napovedim sprva ni verjel in na koncu je postal eden najbolših filmskih igralcev.

Bruce Lee

Bruce Lee je bil poleg svoje karizme znan kot filmski igralec, kitajski narodni heroj in mojster borilnih veščin – izumil je svojo borilno veščino…

Alan Watts

Alan Watts, doktor teoloških znanosti in eden najboljših tolmačev vzhodne filozofije na Zahodu. Najbolj znan je po svojih interpretacijah indijske in kitajske..

Wayne Dyer

Svetovno znan motivator in strokovnjak na področju razvoja človeških in osebnih potencialov, predavatelj, avtor ter oče osmih otrok. Kljub težkemu otroštvu…

Steve Jobs

Steve Jobs je kot najuspešnejši pionir računalniške tehnologije, najpomembnejši člen pri razvoju sodobne tehnologije, ki je odprto delil skrivnost do uspeha.

Sylvester Stallone – Sly

Sylvester Stallone je eden tistih, ki so iz propadajočega življenja iz nič osvojili slavo. Sly je na podlagi tedanjega spektakla in njegovega propadanja…

Michael Jordan

Michael Jordan – Inspiracijsko motivacijski govori enega najuspešnejših košarkarjev vseh časov, ki je s svojimi veščinami motiviral mnoge po vsem svetu.