Tedenske skupinske meditacije za mir

Redne tedenske meditacije za razvijanje notranjega miru in sreče ter dvigovanje zavesti človeštva. Meditacije povezujejo preproste vaje za razbremenitev sklepov, vezi in mišic ter sprostitev energijskih kanalov, meridianov in čaker. To nam omogoča, da povečamo energijski pretok in telo pripravimo na izvajanje mentalnih tehnik oz. meditacije.

Redno izvajanje tovrstnih vaj izboljša telesno gibljivost, splošno počutje, koncentracijo, spomin, delovanje možganskih celic in še veliko drugih pozitivnih učinkov.

Glavna struktura tega dogodka je meditacija dveh src. Vključujeta se tudi meditaciji hvaležnosti in odpuščanja. Več o meditacijah si lahko preberete na tej povezavi >>

Meditacija dveh src je zelo preprosta, ob enem pa izjemno napredna vodena tehnika za doseganje enosti z višjo dušo oz. realizacijo duše. V starodavnih časih je bila ta tehnika namenjena samo naprednim učencem.

Da bi meditacije postale bolj učinkovite, se na delavnici pred in po meditacijah izvajajo preproste vaje in dihalne tehnike, ki sprostijo vse sklepe, vezi in mišice ter enerigjske kanale, meridiane in čakre.

Zakaj se imenutje meditacija dveh src? Meditacija se navezuje na dva energijska centra srca. Prvi center se nahaja v srčni čakri v predelu srca, ki je center čustvene ljubezni. Ko ljubimo svoje najbližje; ženo, moža, starše, otroke, prijatelje, itd. postane srčna čakra močno aktivna. Drugi energijski center srca se nahaja na naši kronski čakri – na vrhu glave. Temu rečemo božansko srce. Pri svetnikih je božansko srce močno aktivirano. Simbol tega centra lahko vidimo na vseh svetih podobah kot zlati obroč okoli njihove glave. Ta sij se ne vidi le pri krščanskih svetnikih temveč pri vseh svetnikih po svetu.

Preden lahko aktiviramo božansko srce, moramo aktivirati naše osebno srce. Če oseba ne more čututi ljubezni do svojih staršev, partnerja ali otroka, bo težko doživela božansko, univerzalno ljubezen?

Ko to storimo si pred seboj predstavljamo majhno Zemljo, ki jo blagoslovimo z ljubečo prijaznostjo. Ob tem se močno aktivirata srčna in kronska čakra in tako postanemo delno pripravljeni za razsvetljenje ali samo-uresničevanje.

Da lahko dvignemo zavest na višji nivo uporabimo mantro Om. Nato se prepustimo nekaj minutni tišini v kateri lahko doživljamo prijetne občutke miru in različne pozitivne izkušnje, ki nam jih ponuja meditacija.

V tem času se naše telo polni z univerzlano božansko energijo katere presežek na koncu sprostimo s ponovnim blagoslavljalnjem Zemlje. Dogodek zaključimo s preprosto samomasažo in vajami, da razbremenimo in razporedimo enerijo po telesu.

Meditacije se odvijajo ob ponedeljkih in petkih. Prijavite na lahko na tedenskem kolerju spodaj.

Meditacije se odvijajo

ob ponedeljkih in petkih

v centru Pot do zdravja
(Pranic Healing® Slovenia)

Naš cilj je, da vas spodbudimo, da preproste tehnike vpeljete v svoje življenje.

Kontakt za prijave: 068/130-711

Na dogodek se lahko prijavite tudi na našem koledarju

Kako do nas?