Aromaterapija je alternativna oblika holistične terapije, ki uporablja eterična olja, da vam pomaga izboljšati in uravnotežiti tako čustveno kot fizično stanje. Hkrati si vzamete čas za sebe, se zavedate svoje notranjost, čeprav mogoče le za trenutek. Arome, doživljene z aromaterapijo in eteričnimi olji, imajo dinamičen učinek na um in telo.

Učinek se doživlja preko občutka za vonj, ki je povezan z najglobljim delom možganov, ki ga urejajo vaši osnovni instinkti, misli in čustva.

Arome lahko sprožijo čustvene in celo fizične odzive ter omogočajo močno pomnjenje ljudi in krajev. Pomislite na trenutek, ko vas je vonj spomnil na nekaj – mogoče vaš najljubši kraj, ljubljeni ali celo otroški spomin. Temu je tako, ker je vonj povezan z najstarejšimi in najglobljimi deli možganov.

Z idejo in željo o izboljšanju atmosfere, ozračja in ambienta v svojem domu je nastala spletna trgovina Pot do zdravja, kjer boste lahko s pomočjo posebno izbranih artiklov pripeljali harmonijo v vaš dom.

Zakaj? Ker je naš dom okolje, kjer živimo in prespimo večino svojega časa. Ker je naš notranji svet odvisen od našega zunanjega okolja je pomembno da prostor energijsko razkužimo, ga osvežimo in vanj spustimo prijetne esence in zvočno atmosfero.

Da bi se lahko zavedali tega je dobor da si preberete vsebine na strani, ki le to povezujejo in potrjujejo.

  • Dihanje – kot najpomembnejša funkcija za življenje
  • Spanje in počitek – kot ključno obdobje za popolno sprostitev in obnovo našega telesa.
  • Meditacija – kot najpomembnejša aktivnsot za mentalni, osebni in duhovni razvoj.
PREDSTAVLJAMO VAM
Difuzor

PRIPOMOČKI LETA ZA OSVEŽITEV
OZRAČJE VAŠEGA DOMA

Florihana

POPESTRITE SI DOM Z NAJBOLJŠIMI
ETERIČNIMI
OLJI FLORIHANA

Aromastick

AROMASTICK ESENCE
ZA BOLJŠE RAZPOLOŽENJA

Aromastick Energy

7,95

Ideja AromaStick je popolnoma enostavna: zapakirati moč neokrnjene narave tako, da bo enostavna za uporabo. Zavrti, vdihni in uživaj v energijski bombi ali pa trenutku sprostitve!

Poživljajoč vonj, ki prebudi vaše telo in duha!

Vsebovana eterična olja:

✅ Mentol
✅ Grapefruit
✅ Rožmarin

 

Akcija!

Paket ZALJUBLJENI ❤

60,20 55,98

✅ Difuzor VENUS
✅ 1x eterično olje Evkaliptus (15g)
✅ 1x eterično olje Sladka pomaranča (15g)

Presenetite vašo boljšo polovico! V splanico vnesite sveže vonjave sladke pomaračne ter sproščujočega evkaliptusa. Ugasnite luči ter pustite, da vam difuzor VENUS s svojo mehko ter LED osvetlitvijo pričara romantično vzdušje.

USB avto difuzor

24,90

✅ Multi-funkcijska naprava
✅ USB polnjenje
✅ Dodatna varnostna funkcija
✅ Enostavna uporaba
✅ Zaščita pred nevidnimi škodljivci