Električni aroma difuzor je naprava, ki je namenjena vlaženju zraka, hkrati pa še odišavi prostor. Večina je zasnovanih na ultrasonični tehnologiji. Ti delujejo tako, da eterična olja “razbijejo” na manjše molekule in ustvarijo meglico, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato eterično olje ohrani terapevtske lastnosti.  Takšni električni difuzorji torej delujejo na hladni način.

Priporoča se vsem tistim, ki imate radi eterična olja in uživate v sproščanju v wellnessu, termah ali zdraviliščih, saj so ravno tam eterična olja najpogosteje v uporabi, pa tudi tistim, ki imajo suh zrak v prostorih, še posebej v jesenskem in zimskem času zaradi ogrevanja prostorov. Difuzorji imajo ta učinek, da nas pomirijo, zaradi česar so vse bolj priljubljeni.

Aroma električni difuzor je popolnoma tih, ne moti živali, učinek pa začutite že po nekaj sekundah. Primerna postavitev aroma difuzorja je dnevna soba ali spalnica, s čimer boste navdušili tako goste kot tudi svojo boljšo polovico.

Zaradi možnosti nabiranja vodnega kamna v samem aroma električnem difuzorju, priporočamo vlivanje destilirane vode.

Z idejo in željo o izboljšanju atmosfere, ozračja in ambienta v svojem domu je nastala spletna trgovina Pot do zdravja, kjer boste lahko s pomočjo posebno izbranih artiklov pripeljali harmonijo v vaš dom.

Zakaj? Ker je naš dom okolje, kjer živimo in prespimo večino svojega časa. Ker je naš notranji svet odvisen od našega zunanjega okolja je pomembno da prostor energijsko razkužimo, ga osvežimo in vanj spustimo prijetne esence in zvočno atmosfero.

Da bi se lahko zavedali tega je dobor da si preberete vsebine na strani, ki le to povezujejo in potrjujejo.

  • Dihanje – kot najpomembnejša funkcija za življenje
  • Spanje in počitek – kot ključno obdobje za popolno sprostitev in obnovo našega telesa.
  • Meditacija – kot najpomembnejša aktivnsot za mentalni, osebni in duhovni razvoj.
PREDSTAVLJAMO VAM
Difuzor

PRIPOMOČKI LETA ZA OSVEŽITEV
OZRAČJE VAŠEGA DOMA

Florihana

POPESTRITE SI DOM Z NAJBOLJŠIMI
ETERIČNIMI
OLJI FLORIHANA

Aromastick

AROMASTICK ESENCE
ZA BOLJŠE RAZPOLOŽENJA

Aromastick Energy

7,95

Ideja AromaStick je popolnoma enostavna: zapakirati moč neokrnjene narave tako, da bo enostavna za uporabo. Zavrti, vdihni in uživaj v energijski bombi ali pa trenutku sprostitve!

Poživljajoč vonj, ki prebudi vaše telo in duha!

Vsebovana eterična olja:

✅ Mentol
✅ Grapefruit
✅ Rožmarin

 

Akcija!

Paket ZALJUBLJENI ❤

60,20 55,98

✅ Difuzor VENUS
✅ 1x eterično olje Evkaliptus (15g)
✅ 1x eterično olje Sladka pomaranča (15g)

Presenetite vašo boljšo polovico! V splanico vnesite sveže vonjave sladke pomaračne ter sproščujočega evkaliptusa. Ugasnite luči ter pustite, da vam difuzor VENUS s svojo mehko ter LED osvetlitvijo pričara romantično vzdušje.

USB avto difuzor

24,90

✅ Multi-funkcijska naprava
✅ USB polnjenje
✅ Dodatna varnostna funkcija
✅ Enostavna uporaba
✅ Zaščita pred nevidnimi škodljivci