Eterična olja najdemo v različnih delih rastlin – v cvetovih, listih, skorji, koreninah, smoli, lupini in semenih. Eterična olja se pridobivajo s postopkom hladnega stiskanja ali parne destilacije.

Kot vemo, so eterična olja izjemno koncentrirane substance, zato je pomembno, da se pred uporabo seznanite z delovanjem posameznih eteričnih olj in dosledno upoštevate varno koncentracijo.

V našo ponudbo smo vključili najbolj kakovostna in v svetu aromaterapije visoko cenjena eterična olja priznanega francoskega proizvajalca Florihana.

Aromaterapija kot ena izmed oblik zdravilstva, uporablja tekoče snovi pridobljene iz rastlin. Cilj aromaterapije in eteričnih olj je vplivati na človekovo počutje in zdravje. Aromaterapijo lahko delimo na štiri skupine: medicinska aromaterapija, popularna in ezoterična aromaterapija, holistična aromaterapija in znanstvene raziskave dišav.

Splošno najbolj uporabljen je holistični pristop k zdravljenju, to pomeni, da ne zdravi zgolj simptomov ampak splošno telesno stanje – telo in dušo kot povezano celoto. Seveda tukaj spadajo tudi zdrav življenjski slog, prehrambene navade ter vsakodnevna fizična aktivnost za krepitev zdravja.

Bolezenska znamenja so posledica neravnovesja, alternativno zdravljenje s pomočjo eteričnih olj pa pomaga telesu, ki se skuša samoozdraviti. Cilj aromaterapevta je, da poizkuša s celostnim pristopom diagnosticirati prave vzroke bolezenskih težav. Le ti, se lahko s pravilno kombinacijo eteričnih olj tudi odpravijo.

Z idejo in željo o izboljšanju atmosfere, ozračja in ambienta v svojem domu je nastala spletna trgovina Pot do zdravja, kjer boste lahko s pomočjo posebno izbranih artiklov pripeljali harmonijo v vaš dom.

Zakaj? Ker je naš dom okolje, kjer živimo in prespimo večino svojega časa. Ker je naš notranji svet odvisen od našega zunanjega okolja je pomembno da prostor energijsko razkužimo, ga osvežimo in vanj spustimo prijetne esence in zvočno atmosfero.

Da bi se lahko zavedali tega je dobor da si preberete vsebine na strani, ki le to povezujejo in potrjujejo.

  • Dihanje – kot najpomembnejša funkcija za življenje
  • Spanje in počitek – kot ključno obdobje za popolno sprostitev in obnovo našega telesa.
  • Meditacija – kot najpomembnejša aktivnsot za mentalni, osebni in duhovni razvoj.
PREDSTAVLJAMO VAM
Difuzor

PRIPOMOČKI LETA ZA OSVEŽITEV
OZRAČJE VAŠEGA DOMA

Florihana

POPESTRITE SI DOM Z NAJBOLJŠIMI
ETERIČNIMI
OLJI FLORIHANA

Aromastick

AROMASTICK ESENCE
ZA BOLJŠE RAZPOLOŽENJA

Aromastick Energy

7,95

Ideja AromaStick je popolnoma enostavna: zapakirati moč neokrnjene narave tako, da bo enostavna za uporabo. Zavrti, vdihni in uživaj v energijski bombi ali pa trenutku sprostitve!

Poživljajoč vonj, ki prebudi vaše telo in duha!

Vsebovana eterična olja:

✅ Mentol
✅ Grapefruit
✅ Rožmarin

 

Akcija!

Paket ZALJUBLJENI ❤

60,20 55,98

✅ Difuzor VENUS
✅ 1x eterično olje Evkaliptus (15g)
✅ 1x eterično olje Sladka pomaranča (15g)

Presenetite vašo boljšo polovico! V splanico vnesite sveže vonjave sladke pomaračne ter sproščujočega evkaliptusa. Ugasnite luči ter pustite, da vam difuzor VENUS s svojo mehko ter LED osvetlitvijo pričara romantično vzdušje.

USB avto difuzor

24,90

✅ Multi-funkcijska naprava
✅ USB polnjenje
✅ Dodatna varnostna funkcija
✅ Enostavna uporaba
✅ Zaščita pred nevidnimi škodljivci