Gregor Kraljevski

Gregor je strokovnjak za kristale, minerale in drage kamne. S kristali se ukvarja že 28 let. Pri 13. letih je postal najmlajši profesionalni brusilec dragih kamnov v kabošon tehniki in facetiranju. Da bi kristale še bolje spoznal je veliko časa posvečal študiji geologije.

Z očetom je potoval in raziskoval moč in čistost kristalov širom po svetu. Tako je navezal stike s trgovci kristalov in dragih kamnov.

Njegova prisotnost je opažena na vseh večjih specializiranih sejmih v Evropi in izven nje. S kristali zalaga kar nekaj trgovin v Sloveniji in na Hrvaškem.

V dolgoletni praksi in delom s kristali je prepoznal zdravilno moč posameznih kristalov. Tako danes deluje tudi kot kristaloterapevt in svetuje kako pravilno uporabljati kristale za osebno rabo in postavitev v prostoru.

Njegovo podjetje Armour storitve d.o.o. danes zajema vse vrste naravnih in brušenih kristalov, ki jih uvaža iz vseh celin.

Dragomil Kraljevski

Dragomil, je po poklicu inženir strojnšitva. Zdravi z življenjsko energijo, ki jo rad imenuje božanska energija. Z energijskimi terapijami se ukvarja že več kot 25 let. V tem času je raziskoval in obiskoval veliko šol in izobraževanj s katerimi bi lahko pomagal ljudem. Vedno ga je zanimala filozofija in tehnike, ki stojijo za tem. Danes deluje tudi kot odličen radiestezist.

Kot pravi pa je največja šola, ki jo je zaključil praksa. Največ tehnik je povzel po šoli odlične znanstvenice in zdravilke Barbare Ann Brennan. Ni pa izvajanje terapij njegova prioriteta, saj si želi da si ljudje ob tem uredijo svoj življenjski slog in prostor v katerem preživijo največ časa. Preučuje tudi regresijo, ki mu pomaga, da lažje najde iz kje izvirajo težave pri ljudeh. Prav tako kot Gregor je strokovnjak na področju kristalov.

Da bi ljudje lažje in varneje živeli v današnjem svetu je izumil poseben čip ki varuje pred različnimi energijskimi sevanji.

Glavna področja:

  • strokovno poznavanje kristalov, mineralov in dragih kamnov,

  • brušenje in oblikovanje kristalov, mineralov in dragih kamnov,

  • svetovanje pri uporabi kristalov za izboljšanje zdravja

  • svetovanje pri uporabi in postavljanju kristalov v prostoru in okolici,

  • Eliksirji

Galerija slik