Bio-terapija

Preprosta komplementarna metoda zdravljenja z dotikom

Bioterapija je preprosta neinvazivna komplementarna metoda zdravljenja z dotikom, kjer terapevt polaga roke na določene predele telesa, da umiri um in srce, pospeši energijski pretok, ter spodbuja procese samozdravljenja. Posledično se krepi imunski sistem, pospešijo okrevanje po poškodbah ali operacijah, zmanjšaujejo se bolečine ter vnetni procesi vseh vrst, izboljša se počutje, razpoloženje in celostno psihično in fizično stanje in zdravje. Bioterapija se priporoča pri vseh vrstah fizičnih in psihičnih težavah – bioterapija je povsem naravna, neinvazivna, sproščujoča, neboleča in nima stranskih učinkov. V kombinaciji s pranoterapijo so učinki dodatno izboljšajo in pospešijo. Bioterapije se lahko izvaja v skupini ali individualno, tako v živo kot na daljavo.

Bioterapija traja 15 do 20 minut. V skupini se eenergijski potencial posameznika med seboj sešteva, kar dodatno spodbudi in pospeši procese zdravljenja. Prisotni na terapiji sedio sproščeno in tako prejemajo energijo, tudi, ko jih terapevt ne obravnava direktno. Terapevtski cikel v skupini traja 4 zaporedne dni. Pri večini težavah zadošča že en sklop štirih terapij. Pri težjih težavah in boleznih pa je potrebno terapijo ponoviti, saj se z vsako terapijo zdravstveno stanje izboljšuje.

Bioterapija ni nadomestilo uradne medicine, lahko pa je njeno dopolnilo.

  • Tukaj si lahko preberete nekaj izjav zadovoljnih strank po terapijah.

V Pranic Healing centru bodo na voljo tudi skupinske bioterapije na osnovi prostovoljnih prispevkov. Za več informacij pokličite 068/130-711 ali pišite na info@potdozdravja.si.

Uradne ure za terapije

Za rezervacijo termina in več informacij izpolnite spodnji obrazec ali pokličite 068/130-711.
DanUraLokacija
Od ponedeljka do petkaod 16h do 19hPranic Healing center

 

Kontaktni obrazec

Ostale storitve