Bioenergijska terapija

Skupinske bioterapije v centru Pot do zdravja

Bioenergijska terapija je naravna metoda zdravljenja z rokami, ki deluja na osnovi sistematičnega polaganja in gibanja rok terapevta, ki v telesu sprožijo procese samozdravljenja. Uravnava in krepi imunski sistem ter delovanje mehanizmov samozdravljenja, zmanjša in odstranja bolečine vseh vrst, izboljša se razpoloženje in celostno psihično in fizično zdravje. Priporoča se pri vseh vrstah zdravstvenih težavah – tako fizičnih in psihičnih. Je naravna, neinvazivna, varna, sproščujoča, neboleča in nima stranskih učinkov.

Bioenergijska tarapija je skupinske narava, ki traja 10 do 20 minut. Energijski potencial posameznikov v prostoru se sešteva, kar dodatno spodbudi proces zdravljenja. Prisotni na terapiji sedio sproščeno in tako prejemajo energijo, tudi, ko jih terapevt ne obravnava direktno. Terapije se izjemoma izvajajo individualno ali na daljavo.

Terapevtski cikel traja 4 zaporedne dni. Pri lažjih težavah zadošča že en sklop štirih terapij. Pri težjih težavah in boleznih pa je potrebno terapijo ponoviti, saj se z vsako terapijo zdravstveno stanje izboljšuje. Da bi bile terapije dostopne vsem ljudem, neglede na socialni položaj se skupinske terapije ne zaračunavajo, temveč se posameznik zahvali po svojih zmožostih zadnji dan terapije z anonimnim prispevkom ali na drug primeren način.

Bioenergijska terapija ni nadomestilo uradne medicine, lahko pa je njeno dopolnilo. Kako so terapije doživljali zadovoljni posamezniki si lahko preberete tukaj >>>

Cene skupinske bioterapije: anonimni prispevek

Za uspešnejše in hitrejše okrevanje je priporočljiva diagnoza zdravstvenega stanja.

Kontatk za več podrobnosti in naročila

Gsm.: +386 68 130 711;
e-mail: info@potdozdravja.si