Vsebina za celostni razvoj

Atma Namaste!

Dobrodošli na strani vsebine zavoda Pot do zdravja, kjer lahko izbirate glavna področja, ki vas po korakih vodijo od teorije do prakse.

Nasveti:
Izberite področje, in se lotite posameznega poglavja posebej. Vsebino poglavja prebirajte po vrsti – od prvega članka do zadnjega. Vsebina se med seboj dopolnjuje in vas vodi od teorije do prakse.

Odprte aplikacije:

Aplikacije za člane:

Cilj nasvetov na spletni strani potdozdravja.si ni zdraviti ali preprečevati bolezni, temveč tukaj in zdaj zaživeti v telesu, polnem energije … in se vrniti v čas, ko je bilo vse mogoče. To pomeni, da na rezultate ne bo treba čakati leta ali celo desetletja, temveč jih boste zaznali že v prvem tednu ali mesecu, ko boste začeli prebirati vsebine in izvajati programe.

Kakšne spremembe boste doživeli, je odvisno predvsem od vas. Vsekakor pa boste blagodejno vplivali na vaše telo. Celo tako izrazito, da se vam bo zdelo neverjetno.

Mnogi, ki so upoštevali nasvete na tej strani, so to dokazali v praksi. Izbira je zdaj vaša: ali želite, da se klobčič telesnih sprememb odvija naprej … ali si želite povrniti mladostnost?

Izberite modro. Samo od vaše izbire in predanosti je odvisno ne le vaše zdravje, temveč celo življenje.

Čeprav so na tej strani zbrani nasveti, s katerimi se strinja večina strokovnjakov, vsi nasveti ne veljajo čisto za vsakogar ter v vsaki situaciji.