Alternativno učenje tujih jezikov

Ko učenje postane bolj zabavno, hitrejše, lažje in učinkovitejše

Učenje poteka individualno skozi daljše obdobje od 4 do 8 ur oz. po dogovoru.

Učenje in coaching vodi Mateja Perme

Spletna stran: www.mcoaching.si

Kontakt: 041/516-058 / info@mcoaching.si

Danes je razumevanje in znanje tujega jezika ključ, ki nam odpira vrata v svet in nove priložnosti. Angleščina in španščina spadata v skupino najbolj razširjenih in uporabljenih jezikov na svetu.

Se želite hitreje naučiti tujega jezika?

Zakaj učenje tujega jezika ne bi bilo zabavno, hitrejše, lažje in učinkovitejše?

Strokovni pedagoški pristop za intenzivno individualno ali skupinsko učenje tujega jezika s posebno izbrano in prilagojeno vsebino na osnovi vaših želja ter uporabo alternativnih pristopov k učenju, kot so:

hitro učenje s pomočjo hipnoze,

coaching in tehnike za premagovanje strahu pred govorjenjem,

• Life in Business coaching,

• Superbrain joga,

• Timeline healing.

Za koga je primerno alternativno učenje tujih jezikov?

Prilagojen trening za intenzivno individualno ali skupinsko učenje tujega jezika s posebno izbrano in prilagojeno vsebino na osnovi vaših želja je primerno za vse generacije. Še zlasti se priporoča otrokom, saj se s pomočjo strokovnega pedagoškega pristopa izboljšuje njihov osebni razvoj ter pogum pri premagovanju notranjih strahov in ovir. Alternativno učenje je del programa Super hitrega učenja, je hitro in primerno tako za začetnike kot zahtevne posameznike, ki želijo znanje jezika dvigniti na višji nivo.

Kako poteka alternativno poučevanje?

Pred začetkom poučevanja se opravi predhodni strokovni pogovor ter diagnosticiranje stopnje znanja, na osnovi katerega se pripravi in prilagodi gradivo in program. Poučevanje se prilagodi vsakemu posamezniku posebej in se nadaljuje po dogovoru glede na program. V ure učenja so vključene posebne tehnike, ki pomagajo izboljšati pomnjenje znaja, koncentracijo in odpravljati strah pred učenjem, izpiti ter pred govorjenjem.

Pri nas se lahko hitro naučite:

 

Več podrobnosti si lahko ogledate na povezavah spodaj …

Čas je, da prebudite veselje do življenja in učenja tuijh jezikov!

Mateja Pa

Spoznajte inštruktorico Matejo

Matejino poučevanje je osnovano na njenih več kot 33 letnih izkušnjah na področju pedagoškega izobraževanja otrok in odraslih. 17 let je poučevala v jezikovni šoli Panteon, zdaj pa že več kot 16 let poučuje jezike v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja tujih jezikov.

Tako je razvila alternativno metodo super učenja s posebnim pristopom, kjer je bistveno hitrejše pomnjenje in boljša aktivacija spomina v primerjavi s klasično metodo učenja.