Alternativno učenje tujih jezikov

Ko učenje postane bolj zabavno, hitrejše, lažje in učinkovitejše

Učenje poteka individualno ali v manjši skupini do 4 osebe skozi daljše obdobje od 2 do 8 ur oz po dogovoru.

Kontakt:
041/516-058 (Mateja) / info@potdozdravja.si

Danes je razumevanje in znanje tujega jezika ključ, ki nam odpira vrata v svet in nove priložnosti. Angleščina in španščina spadata v skupino najbolj razširjenih in uporabljenih jezikov na svetu.

Se želite hitreje naučiti tujega jezika?

Zakaj učenje tujega jezika ne bi bilo zabavno, hitrejše, lažje in učinkovitejše?

Strokovni pedagoški pristop za intenzivno individualno ali skupinsko učenje tujega jezika s posebno izbrano in prilagojeno vsebino na osnovi vaših želja ter uporabo alternativnih pristopov k učenju, kot so:

• hitro učenje v alfa stanju,

• hipnoza in meditativne tehnike,

• Life in Business coaching,

• Superbrain joga,

• Timeline healing.

Za koga je primerno alternativno učenje tujih jezikov?

Prilagojen program za intenzivno individualno ali skupinsko učenje tujega jezika s posebno izbrano in prilagojeno vsebino na osnovi vaših želja je primerno za vse generacije. Še zlasti se priporoča otrokom, saj se s pomočjo strokovnega pedagoškega pristopa izboljšuje njihov osebni razvoj ter pogum pri premagovanju notranjih strahov in ovir. Alternativno učenje je hitro in primerno tako za začetnike kot zahtevne posameznike, ki želijo znanje jezika dvigniti na višji nivo.

Prebudite veselje do življenja in učenja tuijh jezikov!
Nikoli se ne prenehajte učiti, kajti življenje nas neprestano uči.

Mateja Pa

Poučevanje vodi Mateja PA.

Matejino alternativno poučevanje je osnovano na njenih 33 letnih izkušnjah na področju pedagoškega izobraževanja otrok in odraslih. 17 let je poučevala v jezikovni šoli Panteon, zdaj pa že več kot 16 let poučuje jezike v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja tujih jezikov.

Tako je razvila alternativno metodo poučevanja, kjer je bistveno hitrejše pomnjenje in boljša aktivacija spomina v primerjavi s klasično metodo učenja.

Kako poteka poučevanje?

Pred začetkom poučevanja se opravi predhodni strokovni pogovor ter diagnosticiranje stopnje znanja, na osnovi katerega se pripravi in prilagodi gradivo in program. Poučevanje se prilagodi vsakemu posamezniku posebej in se nadaljuje po dogovoru glede na program. V ure učenja so vključene posebne tehnike, ki pomagajo izboljšati pomnjenje znaja, koncentracijo in odpravljati strah pred učenjem, izpiti ter pred govorjenjem. Poučevanje lahko poteka individualno ali v manjši skupini.

Hitrejše in učinkovitejše učenje jezikov skozi PA igro

Hitro učenje sestavljata pasivni in aktivni del.

Ta način učenja je hitrejši od običajnega učenja in pospešuje ter izboljšuje tako razumevanje vsebine kot izgovorjavo.

1. Pasivno učenje poteka v stanju popolne fizične in psihične sprostitve.
V popolni sprostitvi, ko so naši možgani v alfa stanju, je razumevanje, zaznavanje in pomnenje besed in besednih zvez  nekajkrat hitrejše.

2. Aktivno učenje poteka skozi pogovor in oblikovano komunikacijsko igro, kjer se naučeno vsebino učite uporabljati v praksi.

Skozi preigravanje različnih govornih situacij in igro se odpravlja strah pred govorjenjem v tujem jeziku. Tako lahko iz čistega začetnika v zelo kratkem času napredujete v samozavestnega govorca tujega jezika.

Za podrobnosti in razlago o poteku pokličite 041/516-058 (Mateja).

Reference

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični