Master Key System temelji na znanstvenih resnicah in omogoča razvoj posameznikovih sposobnosti. S posameznimi koraki, ki se med seboj povezujejo in nadgrajujejo nas uči, kako svoje sposobnosti spremenimo v dejanja, kako povečamo osebno učinkovitost in kako si pridobimo več energije, življenjske moči, postanemo bistroumnejši in umsko prožnejši.

Bralci, ki razumejo tukaj naštete duhovne zakone, si bodo pridobili sposobnost in z njo dosegali rezultate, o katerih niso upali niti sanjati in katerih nagrada bo nepopisno lepa. Charles F. Haanel

Projekt »Master Key System« temeljito spremeni naše življenje, v katerem nas vodi do spoznanja, zakaj je le-to do danes potekalo tako, kot je. Projekt je zasnovan kot 24-tedenski tečaj, kjer vsak teden obravnavamo novo lekcijo. V posameznih korakih je natančno razložen postopek, s katerim postopno osvajamo posamezne korake, spoznavamo same sebe in peljemo svoje življenje v želeno smer.

Ta postopek v svojem življenju uporablja večina uspešnih ljudji – zavestno ali nezavedno, ne glede na področje, na katerem ustvarjajo ali delujejo.


Nekaj velikih imen, ki so šli skozi Master Key system

Mislite drugače in postanite vladar svojega življenja

Helmar Rudolph, ki je glavni aktivist Master Key Systema v Nemčiji je zelo preprosto in nazorno predstavil sistem in korake, ki si jih lahko ogledate spodaj.

Korak po korak se boste naučili prepoznati in uporabljati sposobnosti in spretnosti, ki se skrivajo v vsakem človeku. Sistem lahko uporablja vsak, ne glede na prepričanja, filozofijo, veroizpoved ali status. »Vsak«, ki si želi spremeniti in razvijati svoje življenje. Posamezne meditativne vaje vas duhovno razvijajo in vam vlivajo moč, ki vas bo korak za korakom vodila k notranji sreči in ustvarila harmonične okoliščine v vašem življenju.

Koraki so zasnovani za vsak teden. Vsak korak je naloga za ves teden, ker je pomembno da dobro razumemo in udejanjimo navodila preden preidemo k naslednji vaji. Namen posameznega koraka je, da vsak korak razumemo, ponotranjimo in uporabimo v svojem vsakdanjem življenju.

Po uspešno opravljenih korakih ne bomo isti kot prej. Svojo moč in sposobnost bomo lahko zavestno uporabili v vsaki življenjski situaciji, in z njihovo pomočjo si bomo lažje ustvarili življenje kakršnega si želimo. Jasnejše misli, boljša samokontrola, samonadzor, pozornost in osredotočenost na cilj nam bodo pomagali, da uresničimo svoje ideale in cilj. Posamezna poglavja dajejo tudi odgovore na eksistencialistična vprašanja o smislu in bogu ter nam razlagajo delovanje vesolja. Na preprost način nam razložijo povezavo med znanostjo in verovanjem, ki temelji na znanstvenih dejstvih.


Koraki in lekcije univerzalnega ključa

1.Zavest je moč
2. Metoda iskanja resnice
3. Misli postanejo stvari
4. Resnični “Jaz”
5. Zavest kot središče bivanja
6. S pozornostjo do uspeha
7. Moč zamišljanja
8. Vrednost resničnega mišljenja
9. Dejanje kot plod misli
10. Življenje v skladu z naravnimi zakoni
11. Induktivno mišljenje
12. Oblikovanje ideala
13. Zakon vzroka in posledice
14. Disciplina mišljenja
15. Zavestno sodelovanje z Vsemogočnostjo
16. Oblikovanje znanstveno resničnih idealov
17. Intuitivno zaznavanje s pomočjo osredotočanja
18. Zakon privlačnosti
19. Razvoj življenjske energije
20. Mišljenje kot resnična naloga življenja
21. Velike misli so skrivnost uspeha
22. Novo mišljenje, nov človek
23. Zavest o denarju v službi človeštva
24. Resnica, ki te osvobaja


Kako je sistem vplival na moje življenje

Tisti, ki poznajo mojo zgodbo in mojo pot bodo lažje razumeli spodaj opisano vsebino. Zaradi osebne varnosti je bolje, da podrobnosti zgodb ostanejo zasebne.

Ob izvajanju tega tečaja, sem se znašal v neprijetni situaciji in od takrat je moja življenjska pot postala živa pustolovščina – profesionalna športna kariera je začela dobivati svoj namen, s tem pa nenavadne priložnosti, veliko stresa, pritiskov, življenjske lekcije in izzivi. Zaradi spremenjenega pogleda in razumevanja življenja so izzivi in nenavadne priložnosti postale moja strast.

Notranja refleksija, konstruktivna sposobnost mišljenja in povečane intuitivne sposobnosti so mi omogočale stopiti v notranji svet in razvijati mentalni film. S pomočjo specifičnih vaj in razvijanja sposobnosti, ki jih imamo vsi, sem se naučil videti stvari in situacije iz druge perspektive. Tako sem v življenjskih situacijah, ki so potencirali stres in psihološki pritisk, vedno našel smiselno pot, pogum in notranjo moč, ki so mi omogočale soočati še s tako težkim izzivom ali izkušnjo. V vseh sitaucaijah so prihajale nenavadne ideje, ki sem jih udejanjal in spretno izvajal v praksi. Tako sem se zlahka prilagajal novim zunanjim okoliščinam, novim kulturam in vsem življenjskim situacijam tekom športne kariere, ki so me vodile skozi srbsko, arabsko, indijsko hindujsko in budistično kulturo.

Po prebiranju vsebine in izvajanju vaj tega systema boste na življenje začeli gledati drugače. Spremeni se struktura in delovanje možganov. Razvile se bodo skrite sposobnosti, ki jih poseduje vaša duša. Lažje boste premagovali življenjske izzive in v težavah boste vedno našli rešitve, ideje, nove poti in nove priložnosti. Ževljenje bo pridobilo kontrast, smisel, ostrino in širino. Postalo bo zabavno, lepše in bolj zanimivo.

Ta program je namenjen tistim, ki imajo v življenju resene namene o osebni spremembi in tiste, ki se želijo spremeniti na globljem nivoju. Program ni enostaven, je pa lahko zelo zanimiv in zabaven, ko se resno lotite izziva s samim seboj.