Master Key System
(Sistem univerzalnega ključa)

 

»Sistem univerzalnega ključa« temelji na znanstvenih resnicah in omogoča razvoj posameznikovih sposobnosti. S posameznimi koraki, ki se med seboj povezujejo in nadgrajujejo nas uči, kako svoje sposobnosti spremenimo v dejanja, kako povečamo osebno učinkovitost in kako si pridobimo več energije, življenjske moči, postanemo bistroumnejši in umsko prožnejši.

Bralci, ki razumejo tukaj naštete duhovne zakone, si bodo pridobili sposobnost in z njo dosegali rezultate, o katerih niso upali niti sanjati in katerih nagrada bo nepopisno lepa. Charles F. Haanel

Projekt »Sistem univerzalnega ključa« temeljito spremeni naše življenje, v katerem nas vodi do spoznanja, zakaj je le-to do danes potekalo tako, kot je. Projekt je zasnovan kot 24-tedenski tečaj, kjer vsak teden obravnavamo novo lekcijo. V posameznih korakih je natančno razložen postopek, s katerim postopno osvajamo posamezne korake, spoznavamo same sebe in peljemo svoje življenje v želeno smer.

Ta postopek v svojem življenju uporabljajo vsi uspešni ljudje – zavestno ali nezavedno, ne glede na področje, na katerem ustvarjajo ali delujejo.

Mislite drugače in postanite najboljša verzija sebe

Helmar Rudolph razkriva skrivnost sistema

Korak po korak se boste naučili prepoznati in uporabljati sposobnosti in spretnosti, ki se skrivajo v vsakem človeku. Sistem lahko uporablja vsak, ne glede na prepričanja, filozofijo, veroizpoved ali status. »Vsak«, ki si želi spremeniti in razvijati svoje življenje. Posamezne meditativne vaje vas duhovno razvijajo in vam vlivajo moč, ki vas bo korak za korakom vodila k notranji sreči in ustvarila harmonične okoliščine v vašem življenju.

Koraki so zasnovani za vsak teden. Vsak korak je naloga za ves teden, ker je pomembno da dobro razumemo in udejanjimo navodila preden preidemo k naslednji vaji. Namen posameznega koraka je, da vsak korak razumemo, ponotranjimo in uporabimo v svojem vsakdanjem življenju.

Po uspešno opravljenih korakih ne bomo isti kot prej. Svojo moč in sposobnost bomo lahko zavestno uporabili v vsaki življenjski situaciji, in z njihovo pomočjo si bomo lažje ustvarili življenje kakršnega si želimo. Jasnejše misli, boljša samokontrola, samonadzor, pozornost in osredotočenost na cilj nam bodo pomagali, da uresničimo svoje ideale in cilj. Posamezna poglavja dajejo tudi odgovore na eksistencialistična vprašanja o smislu in bogu ter nam razlagajo delovanje vesolja. Na preprost način nam razložijo povezavo med znanostjo in verovanjem, ki temelji na znanstvenih dejstvih.

Uvodni predgovor


Koraki Sistema Univerzalnega Ključa

1.Zavest je moč

2. Metoda iskanja resnice

3. Misli postanejo stvari

4. Resnični “Jaz”

5. Zavest kot središče bivanja

6. S pozornostjo do uspeha

7. Moč zamišljanja

8. Vrednost resničnega mišljenja

9. Dejanje kot plod misli

10. Življenje v skladu z naravnimi zakoni

11. Induktivno mišljenje

12. Oblikovanje ideala

13. Zakon vzroka in posledice

14. Disciplina mišljenja

15. Zavestno sodelovanje z Vsemogočnostjo

16. Oblikovanje znanstveno resničnih idealov

17. Intuitivno zaznavanje s pomočjo osredotočanja

18. Zakon privlačnosti

19. Razvoj življenjske energije

20. Mišljenje kot resnična naloga življenja

21. Velike misli so skrivnost uspeha

22. Novo mišljenje, nov človek

23. Zavest o denarju v službi človeštva

24. Resnica, ki te osvobaja


Kakšne sposobnosti in spretnosti je ta sistem prinesev v moje življenje

Tisti, ki poznajo mojo pot in prigode na njej bodo spodaj opisane sposobnosti in spretnosti, ki sem jih pridobil s tem tečajem lažje razumeli. Zaradi osebne varnosti o podrobnostih žal ne morem govoriti.

Ob izvajanju tega tečaja se je moja življenjska pot postala prava pustolovščina – polna življenjskih lekcij in izzivov, v katerih sem neizmerno užival. Skratka na življenje sem začel gledati z drugačnimi očmi. V še tako stresnih situacijah sem vedno videl izziv, pravo pot, ideje in nove priložnosti. Sposobnosti zavestnega nadzora telesa, misli in čustev so mi omogočale, da nenehni pritiski in stres nista puščala posledice temveč sta postala energijska hrana s katero sem pridobival vedno več energije in navdiha za življenje in izziv po novih izkušnjah.

Konstruktivna sposobnost mišljenja in povečana intuicija sta mi omogočala vstopiti v notranji svet in razvijanje mentalnega filma. S pomočjo specifičnih vaj sem lahko zgradil temelje in trdne stebre notranjega sveta, skozi katerega sem začel gledati na zunanji svet. To mi je omogočalo lažje sprejemanje in prilagajanje zunanjemu okolju, novim kulturam in vsem situacijam, ki so se odvijale tekom športne kariere in življenjske poti skozi Srbsko, Katarsko, Turško, Indijsko in Nepalsko kulturo. Izventelesne sposobnosti, nadzor čustev in drugačen pogled na življenje mi je omogočal izluščiti hitrejše in lažje prilagajanje v različnih okoliščinah.

Tako so vse napake, kritike in psihološki pritiski postali energijska hrana za osebno in duhovno rast in razvoj.

Po tem programu boste na življenje začeli gledati z drugačnimi očmi. Za vsako težavo boste boste vedno našli rešitve, ideje, poti in nove priložnosti. Moje življenje je pričelo dobivati kontrast in širino. Življenje je postalo zabavno, svobodno, lepše in bolj zanimivo.

V želji, da bi pot osebne in duhovne rasti postala lažja in dostopnejša čim več ljudem je danes ta program na voljo povsem brezplačno.