Astrologija za vsakogar

Astrologija je znanost in duhovna umetnost. Je znanstvena v svojih matematičnih izračunih, v doslednosti interpretacije in v premi povezavi z nebesnimi telesi – planeti. Je pa tudi duhovna umetnost v tem, kar razlaga paradokse obstoja in razkriva načrt življenja posameznika. Astrologija kot duhovna umetnost daje velik navdih in razumevanje vprašanja: čemu trpljenje? Ozvezdje namreč nagiba tehtnico, a je ne sili. S pomočjo astrologije pridobimo modrost, da bi lahko uvideli svoje življenje. Modrost nam omogoča videti, katera dejanja so pametna in katere aktivnosti so primerne za nas. Obstaja trenutek zrelosti, ko duša preide mejo “strahu” in “presojanja”, ko išče vrednost zaupanja. S pomočjo astrologije spozna, da jo resnica osvobaja. Od vseh znanosti je astrologija najbolj duhovna, ker vztraja na tem, da lahko spoznaš pomen, naravo in celo namen življenja, ter da nismo odvisni od drugih oseb. Daljši opis … 

Pri astrologiji hitro spoznamo, da niso temne siele tiste, ki otežujejo naše življenje. Težave prinaša to, kar človek ne zna pravilno izrabiti planetarnih sil.

Namen astrologije je privesti do spoznanja, da so ustvarjalne sile življenja v nas samih. Poleg tega ni boja med notranjim in zunanjim. Astrologija je most in manjkajoči člen, ki povezuje človeško in božansko zavest. Astrologija je duhovna umetnost, ki leži v končnih simbolih, ki nam pomagajo spoznati, da ima človeštvo svobodno voljo, in da je življenje tisto, kar iz njega naredimo sami.

Astrologija nam pove na kateri točki smo začeli in kako izboljšati življenje. Življenje nas potiska v prihodnost. Ta potisk je zgrajen na zavednih in nezavednih spominih naše duše in preteklega bivanja v luči zavedanja sedanjosti. Na osnovi preteklih izkušenj in modrosti astrologije laže uskladimo sebe z načrtom življenja. Če jo znamo uporabiti, je astrologija luč, ki nam pomaga spoznati zakon samozavedanja. Ko spoznamo ta zakon, se lahko osvobodimo strahov, presojanja in vsakršnih omejitev.

Več o osnovah zahodne in kitajske astrologije najdete pod side menijem na levi strani.

Profesionalne astrološke analize lahko naročite na naši strani: astro-reports.com.