Astro coaching

Coaching skozi najboljša astrološka poročila na svetu.

Astro logo

Čas traja 1 do 2 uri.

Kontakt za podrobnosti in rezervacijo termina:
Gsm: 041/516-058
E-mailinfo@potdozdravja.si

Kaj je astro coaching?

Astro coaching je ciljno usmerjen in sistematičen proces razkrivanja posameznikovih lastnosti skozi strokovno vsebino osebnih astroloških poročil. Je interaktiven proces med coachem in posameznikom, ki ga zanima osebna in duhovna rast ter želi preseči svoje notranje omejitve in s tem zaživeti svoje polne potenciale. Bistvo astro coachinga je ozaveščanje, razumevanje, učenje, spreminjanje ter doseganje ravnovesja na vseh življenjskih področjih. 

Skozi coaching se raziskuje vsebina astrološkega poročila, ki pomaga razumeti vaše osebnostne lastnosti, razkrivati vaše spretnosti in sposobnosti ter poti, kako izboljšati svojo samopodobo in medsebojne odnose z družinskimi člani, partnerjem, prijatelji in sodelavci. Astro coaching je pomemben tako na osebnem kot poslovnem področju, saj začnete svoje notranje procese in delovanje veliko bolje razumevati. Coach vas spodbuja in motivira, da se v življenju lažje premaknete naprej.

Za koga je primeren astro coaching?

Astro coaching je primeren za vse, ki se želite razvijati na svoji osebni, poslovni in duhovni poti ali pa preprosto želite razrešiti težave, ki vas ovirajo bodisi na življenjski poti ali v partnerskem odnosu.

Astrološka poročila prejmete v pisni obliki skupaj z vašo rojstno karto na osnovi predhodnega pogovora s coachem. Vsebina astroloških poročil je obširna in strokovno napisana, saj so avtorsko delo svetovno znanih astrologov, zato so izvorno v angleškem jeziku.

Kdo izvaja astro coaching?

Astro coaching izvaja coachinja in učiteljica angleščine in španščine v alfa stanju Mateja Perme.
Mateja vas bo skozi interpretacijo astroloških poročil vodila in coachala v slovenskem jeziku, kar je tudi prednost za tiste, ki niste najbolj vešči v angleškem jeziku. 

Razpoložljiva področja astro coachinga

Razpoložljiva je široka izbira poročil za posamezna področja. Izbirate lahko med:

  • specifičnimi splošnimi poročili kot so:
    življenjska pot, Merlin poročilo, poglobljeno poročilo kitajske astrologije ali harmonične lastnosti.
  • poročili za razkrivanje sposobnosti in veščin za razvijanje osebnega uspeha in obilja,
  • poročili za duhovni razvoj kot so:
    karmično poročilo, poročilo preteklih življenj, nova astrologija in razodetje duše, prebujenje duše, poročilo za zdravljenje čaker, poročilo za svetovni mir, dragulji kirona in asteroidov ali skrita sporočila.
  • poročili za boljše medsebojne odnose:
    partnerska ali poslovna kompatibilnost, otroška poročila za starše.

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični