Osebna astrološka poročila

Astrologija je znanost, ki odkriva zemljevid vaše duše in razkriva
vašo osebnost, spretnosti in sposobnosti, ki jih nosite v sebi.

Spoznajte najbolja osebna astrološka poročila na svetu

Skozi natančno in navdihujočo vsebino vam poročila pomagajo razumeti vaše osebnostne lastnosti, razkrivati vaše spretnosti in sposobnosti ter poti, kako izboljšati svojo samopodobo in medsebojne odnose z družinskimi člani, partnerjem, prijatelji in sodelavci, saj začnete svoje notranje procese in delovanje veliko bolje razumevati. Ta astrološka poročila vas z izjemnimi nasveti spodbujajo ter usmerjajo na posameznih področjih ter vam pomagajo, da se v življenju lažje premaknete naprej.

Poročila so primerna predvsem za ljudi, ki se želijo razvijati na svoji osebni in duhovni poti, ter za astrologe, ki so na začetku svoje poti, saj jim strokovna vsebina pomaga potrjevati in izboljšati branje astrološke natalne karte.

Poročila prejmete po elektronski pošti v pisni in audio (mp3) obliki skupaj z vašo rojstno karto. Poročila se izdelujejo v angleškem jeziku.

Razpoložljiva astrološka poročila po kategorijah

V zavodu Pot do zdravja ponujamo strokovna astrološka poročila, ki razkrivajo vaše notranje poslanstvo ter pomagajo izboljšati odnose in pospešiti vaš osebni in duhovni razvoj. Astrološka poročila so avtorsko delo svetovno znanih astrologov, psihologov in jasnovidcev, ki na preprost in razumljiv način delujejo kot vaš osebni astrološki vodnik. Teh zapisov ne boste našli na spletu, saj se za vsako osebo izdelujejo sproti.

Kontakt za več podrobnosti: info@potdozdravja.si | 068/130-711

Astrološka poročila v fizični obliki

Da bodo astrološka poročila imela posebno mesto smo ustvarili paket, ki ob poročilih zajema mini astrološki priročni, astro map, plastificirano rojstno karto in usb ključek, kamor lahko shranjujete svoje pisne in zvočne zapise v digitalni obliki.

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični