Astrološka poročila

Ko astrologija postane vaš najboljši osebni vodnik

Astrološka poročila v fizični obliki

Da bote imeli astrološka poročila na enem mestu, imamo na voljo poseben paket, ki zajema astro mapo, navodila in plastificirano rojstno karto in usb ključek, kamor lahko shranjujete svoje pisne in zvočne zapise.

Kontakt za več podrobnosti:
info@potdozdravja.si | 068/130-711

Poročila, ki na preprost in razumljiv način razkrivajo vašo osebnost

Skozi natančno in navdihujočo vsebino vam poročila pomagajo razumeti vaše osebnostne lastnosti, razkrivati vaše spretnosti in sposobnosti ter poti, kako izboljšati svojo samopodobo in medsebojne odnose z družinskimi člani, partnerjem, prijatelji in sodelavci, saj začnete svoje notranje procese in delovanje veliko bolje razumevati. Ta astrološka poročila vas z izjemnimi nasveti spodbujajo ter usmerjajo na posameznih področjih ter vam pomagajo, da se v življenju lažje premaknete naprej.

Poročila so primerna predvsem za ljudi, ki se želijo razvijati na svoji osebni in duhovni poti, ter za astrologe, ki so na začetku svoje poti, saj jim strokovna vsebina pomaga potrjevati in izboljšati branje astrološke natalne karte.

Poročila prejmete po elektronski pošti v pisni in audio (mp3) obliki skupaj z vašo rojstno karto. Poročila se izdelujejo v angleškem jeziku.

Razpoložljiva astrološka poročila po kategorijah

V zavodu Pot do zdravja ponujamo strokovna astrološka poročila, ki razkrivajo vaše notranje poslanstvo ter pomagajo izboljšati odnose in pospešiti vaš osebni in duhovni razvoj. Astrološka poročila so avtorsko delo svetovno znanih astrologov, psihologov in jasnovidcev, ki na preprost in razumljiv način delujejo kot vaš osebni astrološki vodnik. Teh zapisov ne boste našli na spletu, saj se za vsako osebo izdelajo ročno.

Široka izbira astroloških poročil se deli na kategorije, ki vam razkrivajo določeno področje vašega življenja.

SPLOŠNA POROČILA

Izbirate lahko med poročili:
življenjske poti, celostnim Merlin poročilom, poglobljenim poročilom kitajske astrologije, harmoničnimi lastnostmi in astro numerologijo.

ZA USPEH IN OBILJE

Izbirate lahko med poročili:
za osebno varnost, za uspeh in obilje, za poklicno usmerjanje ter spremembo lokacij.

ZA DUHOVNI RAZVOJ

Izbirate lahko med:
karmičnim poročilom, poročilom preteklih življenj, razodetjem oz. novo astrologijo, prebujenjem duše, poročilom za zdravljenje čaker, poročilom za svetovni mir, dragulji Kirona in asteroidov ter skritimi sporočili.

ZA IZBOLJŠNJE ODNOSOV

Izbirate lahko med:
preprosto, partnersko in poslovno kompatibilnostjo ter otroškim poročilom (za starše).

ASTRO NAPOVED IN TRANZITI

Izbirate lahko med:
celostnim letnim poročilom ali osebnimi dnevnimi napovedmi za 6 mesecev ali celo leto.

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični