Astrološka poročila

Ko astrologija postane vaš najboljši osebni vodnik

Za pisno obliko poročila lahko uporabite geslo textonly” za 50% popust.

Kontakt za dodatne napotke: 068/130-711

V zavodu Pot do zdravja ponujamo strokovna astrološka poročil, ki razkrivajo vaše notranje poslanstvo ter pomagajo izboljšati odnose in pospešiti vaš osebni in duhovni razvoj. Astrološka poročila so avtorsko delo svetovno znanih astrologov, psihologov in jasnovidcev, ki na preprost in razumljiv način delujejo kot vaš osebni astrološki vodnik. Teh zapisov ne boste našli na spletu, saj se za vsako osebo izdelajo ročno.

Poročila, ki na preprost in razumljiv način razkrivajo vašo osebnost

Skozi natančno in navdihujočo vsebino vam poročila pomagajo razumeti vaše osebnostne lastnosti, razkrivati vaše spretnosti in sposobnosti, ter poti, kako izboljšati svojo samopodobo in medsebojne odnose z družinskimi člani, partnerjem, prijatelji in sodelavci, saj začnete svoje notranje procese in delovanje veliko bolje razumevati. Ta astrološka poročila vas z izjemnimi nasveti spodbujajo ter usmerjajo na posameznih področjih ter vam pomagajo, da se v življenju lažje premaknete naprej.

Poročila so primerna predvsem za ljudi, ki se želijo razvijati na svoji osebni in duhovni poti in astrologe, ki so na začetku svoje poti, saj jim strokovna vsebina pomaga potrjevati in izboljšati branje astrološke natalne karte.

Poročila prejmete po elektronski pošti v pisni in audio (mp3) obliki skupaj z vašo rojstno karto. Poročila se izdelujejo v angleškem jeziku.

Razpoložljiva astrološka poročila po kategorijah

Široka izbira astroloških poročil se deli, kategorije, ki vam razkrivajo določeno področje vašega življenja.

SPLOŠNA POROČILA

Izbirate lahko med poročili:
življenjske poti, celostnim Merlin poročilom, poglobljenim poročilom kitajske astrologije, harmoničnimi lastnostmi in astro numerologijo.

OBILJE IN USPEH

Izbirate lahko med poročili:
za osebno varnost, za uspeh in obilje, za poklicno usmerjanje ter spremembo lokacij.

DUHOVNI RAZVOJ

Izbirate lahko med:
karmičnim poročilom, poročilom preteklih življenj, razodetjem oz. novo astrologijo, prebujenjem duše, poročilom za zdralvjenje čaker, poročilom za svetovni mir, drgulji Kirona in asteroidov in skritimi sporočili.

MEDSEBOJNI ODNOSI

Izbirate lahko med:
preprosto ali poglobljeno kompatibilnost s partnerjem ali prijatelji ter otroškim poročilom (za starše).

NAPOVED IN TRANZITI

Izbirate lahko med:
celostnim letnim poročilom ali osebnimi dnevnimi napovedmi za 6 mesecev ali celo leto.

Ostale storitve