Logotip-Pot-do-zdravja-moder

3. DAN ODPRTIH VRAT

V Pranic Healing centru

V nedeljo, 16. 2. 2020
Od 14h in 20h

Logotip-Pot-do-zdravja-moder

To je dan za sproščanje, prijetno druženje in povezovanje odprtih in pozitivnih ljudi. Ob tem pa priložnost, da odstranite skrbi, stres, bolečine in napetosti.

Med 14h in 18h bo za energijsko in fizično sprostitev ponovno skrbela skupina pranoterapevtov. Izbirali boste lahko med pranoterapijo, aktivno akupresurno masažo na stolu ter energijskim zibanjem.

Ker se bliža serija Pranic Healing tečajev bomo ob 18h nekaj besed namenili našemu delu energijski anatomiji in delovanju energijskega sistema, pranoterapiji, bioterapiji in akupresurni masaži na stolu. Nadaljevali bomo s preprostimi vajami, meditacijo za mir oz. meditacijo dveh src ter prijetno zvočno kopel z terapevtskimi inštrumenti!

Nekaj besed bomo namenili našemu delu, delovanju energijskega sistema, pranoterapiji in razlagi spodnje video predstavitve.

Dan odprtih vrat povezuje ekipa odprtih in prijaznih posameznikov:

Koordinatorji dogodka: Jana Pucelj, Tjaša Kuzmič, Matjaž Resnik

Terapevti: Tomaž Udvanc, Renata Kolšek, Branimir Grabovac, Cveto Bahč in Jure Jeraj 

Napotki in nasveti:

Da bi izboljšali hidracijo in prevodnost telesa je na dan terapij, meditacije in zvočne kopeli priporočljivo pitje večje količine vode saj je naše telo sestavlja več kot 80% vode. V centru imamo na voljo živo ionizirano alkalizirano vodo. S seboj lahko prinesete steklenice in si vodo natočite za domov.

Za zvočno kopel s seboj prinesite blazino za jogo, copate, oddejo in vzglavnik. V času zvočne kopeli, sproščeno ležite na tleh in uživate v prijetnih zvokih terapevtskih inštrumentov.

Cena dogodka?

1. del dogodka je brezplačen – zaželjeni so prostovoljni prispevki.

Prispevek za 2. del dogodka je 10€

Lokacija: Šentvid pri Stični 38

Kontakt za prijave: info@potdozdravja.si | 068/130-711

Parkirate lahko nanasproti Pranic Healing centra ali pri šoli kot je označeno na mapi.