Ni lepših občutkov, kot so pozitivni odzivi, izkušnje in izjave zadovoljnih ljudi.

Dve terapiji sta odpravili epileptične napade…

Epilepsijo imam že 15 let in vsake pol leta sem doživel enega ali dva napada.

Vmes pa sem tudi do desetkrat na mesec imel neprijeten občutek, da bom doživel napad. Bolezen je vplivala name zelo negativno. Ovira me pri iskanju dela, sem brez vozniškega dovoljenja, povzroča mi stres in strah pred napadi. Obiskal sem tudi psihiatra. Vse skupaj vpliva na moje vsakdanje počutje, ki je včasih depresivno.

Od samega začetka se zdravim s tabletami. Sam si skušam pomagati s sprehodi, pozitivnim razmišljanjem in na splošno s športnim udejstvovanjem. Pil sem tudi vodo Asea. Učinek je bil dober – nisem imel napada – a sem v roku pol leta zapravil 500 evrov. Zaradi finančnih težav nisem mogel več nadaljevati.

Potem sem spoznal Jureta. Takoj sem uvidel, da je zelo dober človek, ki rad pomaga ljudem. Zaradi tega sem mu tudi zaupal. Ker verjamem v alternativno zdravljenje, sem se odločil za terapijo pri njem. Imel sem eno terapijo v živo in še eno na daljavo, dva meseca kasneje. Doživljal sem zelo čuden občutek. Res sem čutil neko energijo, toploto po telesu…skratka nevsakdanje.

Terapija je popolnoma izpolnila moja pričakovanja. Od prve terapije do danes, dobro leto kasneje, nisem imel niti enega napada.

Tudi samo počutje je veliko boljše. V vsem tem času sem zgolj dvakrat ali trikrat imel tisti neprijeten občutek, da bi lahko prišlo do napada. To je pa tudi vse.

Menim, da bi morali ljudje bolj verjeti in zaupati v alternativno zdravljenje. Ali pa ga vsaj poskusiti, da se sami prepričajo. Opažam, da mu je naklonjenih vedno več zdravnikov. Torej to že nekaj pove o tem. Na splošno si ljudje lahko veliko pomagamo sami, brez zdravil in tablet, ki so draga in imajo stranske učinke.

G.A., Koper

Več volje, več energije, glas se mi je povrnil …

Pred dvema mesecema in pol sem imela operacijo ščitnice (rak). Ostala sem brez glasu. Zaradi otekline sem imela bolečine v grlu in sapniku ter zaradi tega omejeno gibljivost v vratu, težave s spanjem in posledično slabo počutje.

Težave sem skušala omiliti z masažo vratu.

Za Jureta sem izvedela po predlogu prijateljice. Po dveh terapijah sem občutila bistvene razlike. Stanje je bilo čedalje boljše, več volje, več energije. Glas se mi je vrnil, bolečine in tesnenje v grlu je popolnoma izginilo. Splošno počutje se mi je bistveno izboljšalo.

Skupaj sva imela 5 terapij, katerih učinek me je presenetill saj na začetku nisem pričakovala, da bo sploh kakšen napredek.

Zato terapijo pri Juretu vsekakor priporočam.

Slavka, Trebnje

Konec neznosnih bolečin…

Bolečina v zgornjem delu trebuha se je pojavila marca. Gastroskopija je pokazala, da imam vnet požiralnik, želodec in dvanajstnik ter bolezni.

Kljub zdravilom in dieti bolečine niso niti malo popustile. Bila sem brez volje in energije, dnevi so bili res težki. Bolečine so bile tako hude, da so oteževale tudi spanje.

Prijateljica mi je priporočila energijsko terapijo pri Juretu. Bila sem skeptična glede učinka, vendar je že na prvi terapiji po 30 minutah bolečina nekoliko popustila. Med terapijami mi je večkrat šlo na bruhanje, ampak z vsako terapijo je bolečina popustila malo bolj.

Po sedmih terapijah je bolečina popolnoma izginila in tudi volja se mi je povrnila. Res sem hvaležna Juretu, da me je odrešil neznosnih bolečin v trebuhu!

Lea, Vrhnika

Sindrom karpalnega kanala in bolečine v hrbtu so po terapijah izginile

Jureta sem našel na internetu, saj sem se že nekaj časa zanimal za pranic healing. Imel sem sindrom karpalnega kanala v zapestju, na obeh rokah in pa bolečine v zgornjem delu hrbta. Ponavadi mi je zjutraj mrtvičilo prste na rokah in s časoma je bilo vedno bolj neprijetno. Razmišljal sem že o operaciji vendar tudi to naj nebi bilo zagotovo, da bo potem vredu. Pri  juretovih terapijah sem takoj začutil pretok energije v obeh zapestjih. Enako tudi v hrbtenici. Po nekaj terapijah se mi je stanje tako v zapestjih kot hrbtu izboljšalo, po nekaj dneh pa mi rok ni več mrtvičilo, niti nisem čutil bolečine.
Sindrom karpalnega kanala in bolečine v hrbtu so po terapijah izginile. Pri terapijah sem se vedno počutil odlično. Vedno sem začutil močno pozitivno energijo, ki sem jo doživel kot globok mir in ugodje. Jure deluje zelo terapevtsko in zdravilno tudi za vsa duševna stanja, kot npr stres, tesnoba in depresija. Prepričan sem, da lahko vsakomur pomaga, ne glede na bolezen, ki jo ima. Je odličen kot oseba in zdravilec, ki me je pozitivno presenetil.
Igor Šuštaršič, Ljubljana

Bolečine, ki so trajale devet let in so me prisilile v mnoga odrekanja ter spremembo navad, so zdaj popolnoma izginile …

Devet let sem imela bolečine v hrbtenici in desni roki, ki so vplivale na moje celotno življenje. Spremeniti sem morala veliko navad, nisem se mogla več prosto igrati z otroci, nisem se smela več ukvarjati s tekom, ves čas sem morala paziti na gibe … Vplivale so tudi moje delo, saj nisem mogla delati osem ur za računalnikom brez odmora.

Zaradi slabšega spanja težave so vplivale tudi na moje počutje in odnose z družino, saj sem bila velikokrat razdražljiva in utrujena.

Najprej sem se naučila živeti s tem in določenih stvari sploh več ne počenjam. Potem sem želela izboljšati stanje s telovadbo, kamor sem vložila veliko energije. Bolečine so se sicer omilile, niso pa izginile.

Pred časom mi je prijateljica povedala za Jureta. Odločila sem se, da poskusim. Imela sem štiri terapije in na njih mi je bilo zelo všeč. Sprostila sem se in kljub bolečinam uživala.

Po terapijah so bolečine popolnoma izginile. Zdaj je minilo že mesec dni, a še vedno nimam bolečin. Terapije so popolnoma izpolnile moja pričakovanja!

Slađana Paunović, Trebnje

Čeprav sem bil skeptičen, je bolečina že naslednji dan izginila

Zaradi športne poškodbe pred petnajstimi leti se mi vsako jesen pojavijo močne bolečine, ko se shladi.

Kar nekaj let sem obiskoval vse možne fizioterapije, ki jih omogoča naš zdravstveni sistem, vendar brez kakšnih vidnejših rezultatov.

Do zdravljenja z energijo sem bil skeptičen, saj je bila poškodba fiziče narave – nategnjena mišica, ki dovoljuje živcu, da krene izven svoje poti in ob tem povzroči močne bolečine.

Imel sem samo eno terapijo pri Juretu in že naslednji dan je bolečina izginila. Do danes ( približno en mesec) se še ni vrnila in počutim se odlično.

Jure res dobro obvlada to, kar dela, zato ga priporočam!

Ciril, Trebnje

Že naslednji dan od druge terapije so bolečine izvenele …

Na terapijo sem prvič prišla z bolečinami v kolenu, ki so me močno ovirale pri vsakodnevnih treningih, predvsem ekscentričnih elementih vadbe. Ker so se pred terapijo bolečine že nekaj časa (14 dni) pojavljale, me je bolečina ovirala tudi preko psihe, sproščenosti. Poškodbo sem predhodno rehabilitirala zgolj s pomočjo fizioterapevta. Do neke mere nama je uspevalo, vendar bolečina ni nikoli popolnoma popustila. 
Po predlogu trenerja, sem se odločila še za Juretovo terapijo. Terapijo sva izvajala dva tedna, oziroma do nemotenega gibanja. S tem ko so bolečine izginile, se mi je povečalo tudi samozaupanje in zadovoljstvo, ter športno udejstvovanje brez skrbi.

Kasneje sva izvajala terapije še zaradi želodčnih težav. Po močnih, bolečih napadih, sem iskala pomoč na urgentnih centrih, kjer sem dobila intervenozno zdravila in protibolečinske analgetike. Klub zdravilom, bolečina po nekaj dneh še ni izginila, zato sem se obrnila na Jureta, ki je terapijo izvajal na daljavo. Učinek je bil takojšen oziroma oziroma v roku ene ure po terapiji. Terapijo je ponovil še naslednji dan in od takrat so bolečine izvenele.

Sedaj si na podlagi njegovih napodkov, predvsem dihalnimi vajami pomagam v vsakodnevnih stresnih situacijah, za kar sem še posebej hvaležna, saj imam na tem področju še veliko za postoriti.

Preko vseh terapij in pogovorov se mi je zgodila še ena stvar, ki je prisotna že od prvega srečanja naprej. Morda tudi zaradi tega, ker se prej nisem nikoli posluževala tovrstnih zadev. Preko vseh situacij, skozi katere sem šla, sem spoznala, da se v nekih trenutnik moraš znati “enostavno” prepustiti in verjeti.

Pika, Mokronog

Vsak drugi dan sem imela migreno, po samo eni terapiji jih ni več …

Že od srednje šole dalje sem imela kronične migrenske glavobole, ki so se pojavljali vsak drugi dan in to je trajalo cel mesec. Bolečine so bile zelo hude in vplivajo na vse moje vsakdanje dejavnosti. Poslušala sem z raznimi tableti, a mi niso pomagali.

Potem so mi sorodniki povedali za Jureta. Že med terapijo – imela sem samo eno – sem čutila oteženo dihanje in mravljince po rokah in nogah. Dal mi je tudi druge nasvete (glede prehrane).

Potem se je stanje zelo izboljšalo. Od terapije so zdaj minili štirje meseci, a v tem času sem imela le tri lažje glavobole.

S terapijo z Juretom sem nadvse zadovoljna.

Maja, Trebnje

Več kot deset let sem imela težave s križem in kolenom. Zdaj se lahko priklonim do tal in koleno me ne boli več!”

Več kot deset let imam težave s križem in kolenom. Obiskovala sem kiropraktika, zdravilišče, imela sem številne masaže, poskusila sem tudi s telovadbo. Potrošila sem veliko časa in denarja, a je bil učinek kratkotrajen.

Jureta sem spoznala v skladu z rekom, da dober glas seže v deveto vas. Zanj sem se odločila, ker zdravo živi, ker je pozitiven in ima pravo energijo. Vzela sem pet terapij.

Že med samo terapijo sem čutila toploto, vibracije in nagibanje naprej ter nazaj.

Po petih letih sem skoraj brez bolečin! Lahko se priklonim do tal in imam boljšo gibljivost. Koleno imam manj nateklo in me ne boli. Zdaj je od terapij preteklo že 3 mesece in učinek se še vedno pozna. Zelo sem zadovoljna!

Milena S., Trebnje

Zjutraj sem se zbudila povsem polna energije in že čez nekaj ur sem bila na konju, dobesedno …

Moje popotovanje po črni celini Afrike se je malce zataknilo, ker sem kot vegan prosila, da mi v smoothie namesto mleka, natočijo vodo. Na žalost so jo nalili kar s pipe, tako so po nekaj urah sledile močne bolečine v trebuhu, potem pa … ja, si predstavljate. In precej visoka vročina.

Takoj sem začela z jemanjem probiotikov, kalcija, magnezia, kroma, skupaj z veliko vode.

Pomagala sem si tudi z Grabovoi kodami, nisem pustila, da bi vročino zbijala s farmakološkimi pripravki, nekaj ur sem izvajala tudi globoko dihanje na haro. Po sedmih urah, ko vročina še vedno ni popustila, sem poklicala Jureta, ki mi ga je predlagala kolegica Minka Gantar. Po terapiji sem zaspala, zjutraj pa sem se zbudila povsem polna energije, brez težav, brez ovir in že čez nekaj ur sem bila na konju. Dobesedno. Čez nekaj ur sva si s partnerjem privoščila ježo ob obali, brez težav!

Jasmina, Ljubljana

Bolezen se je neverjetno hitro pozdravila.

Za terapijo šestnajstmesečnega dojenčka smo se odločili, ker Juretu popolnoma zaupamo. Otrok je imel kar nekaj zdravstvenih težav – redno vneta ušesa (do sedaj že šestkrat), zadnje čase kar zelo pogosto. Zaradi vnetja mu tudi poči bobnič in do zdaj smo zadevo zdravili z antibiotiki.

Sicer preventivno ob prehladu čistimo nos s fiziološko raztopino, uporabljamo tudi razna pršila za v nos. Ponoči mu k glavici postavimo posodico z razrezano čebulo. Za ušesi mažemo s kremo Tea Tre od Just-a. Izogibamo se trgovskih centrov. Bili smo že na bioresonanci; mislim, da je bila terapija za odpornost. Prav tako smo bili že 1x na bioterapiji (štirje obiski, metoda po Dumančiču). Ob močnejšem prehladu se izogibamo kravjemu mleku, če je le možno.

Zdaj je imel pa še (prvič) bolezen rok, nog in ust.

Prejel je štiri terapije, ki so izpolnila moja pričakovanja. Kar se tiče bolezni rok, nog in ust, se je neverjetno hitro pozdravila. Od zadnje terapije do danes pa tudi še ni imel vnetih ušes.

Pohvalila bi Juretov način dela, strokoven in celosten pristop, upoštevanje dogovorov. Pa tudi občutek, ki ga posreduje, da mu ni vseeno za svoje stranke.

babica Lenarta G., Trebnje

Zjutraj se zbudim v pričakovanju bolečin, a bolečin od nikoder. Vau!

Veliko berem in slišim o alternativnih metodah zdravljenja, vendar sem zelo nezaupljiv do raznih ‘mojstrov’, ki prodajajo meglo.

Jureta poznam že dolgo in vem, da je pri vsaki stvari, ki jo počne, 110% in dosleden. Ker sem imel že pol leta težave z mravljinčenjem v vratu in ramenskem delu, ki se je razvilo preko komolca vse do zapestja, sem se odločil za terapijo pri njem.

Že odkar pomnim, čutim tudi bolečine v levem kriznem delu hrbta, ki so bile tako hude zjutraj, da se kar nisem mogel ‘sestaviti’.
Z zdravljenjem do sedaj nisem poskušal, temveč sem bolj kot ne živel z bolečino, ki pa je zmanjševala kakovost življenja. Tudi psihično je negativno vplivala name.
V štirih dneh sva z Juretom opravila tri terapije. Doživljal sem občutke toplote, hlajenja …

Po dveh terapijah sem se zjutraj zbudil v pričakovanju bolečine v križu, a začuda, bolečine od nikoder. Ne verjamem! Še enkrat se uležem in vstanem … Zapestje, vrat, rama – ni bolečin, ni mravljincev! Vau!

Zato Jureta priporočam vsem, ki imajo podobne težave. Vsaj poskusite. Moje načelo je: Preizkusi, potem govori.

Dominik, Trebnje

Po dveh terapijah se mi je stanje bistveno izboljšalo …

»Za Jureta sem izvedela od kolega, ki je že imel izkušnje z njegovimi terapijami. Ogledala sem si tudi njegovo spletno stran, ki me je prepričala, da ima veliko znanja in uspešnih terapij za seboj.

Ker sem spet dobila močno virozo – ki mi je onemogočala intenzivno delo v službi in doma, spremljale pa so jo bolečine v grlu, slabo počutje, draženje na kašelj, zamašeni sinusi, glavobol – sem se odločila, da preizkusim tudi terapijo z juretom v upanju, da mi bo skrajšala čas okrevanja.

Ponavadi sem si pri virozah pomagala z bioresonančno terapijo, čaji, vitamini, probiotiki, krajšim počitkom ipd. Popolno okrevanje je trajalo nekaj dni, nakupiti sem morala kar nekaj stvari in jih redno uživati.

Po dveh terapijah se je zdravstveno stanje bistveno izboljšalo. Čas okrevanja se je skrajšal in terapija je v celoti izpolnila moja pričakovanja.«

I.F.G. Trebnje

Učinek je bil popoln – po eni terapiji je bolečina popolnoma izginila

Že več kot leto dni doživljam nervozo, ki mi povzroča stres in psihosomatske težave, slabo pa vpliva tudi na odnose in na spanje.

V rešitve sem vlagal ogromno energije, a na koncu dneva mi je zmanjkalo energije za »normalne« stvari, ki bi me morale zadovoljevati in delati veselega, srečnega in »normalnega«.

Za Jureta sem izvedel prek prijateljev v Qatarju v Dohi. Glede terapij nisem pričakoval ničesar. Med terapijo – imel sem samo eno – sem se počutil malce nenavadno. Doživljal sem nek nov občutek, a je bil zelo prijeten.

Zdaj je od terapije minilo že mesec dni. Učinek na moda je bil popoln, tako da me sploh ne bolijo več. Glede stresa pa je učinek tolikšen, da se zdaj sploh lahko spopadam s svojimi težavami in ne vržem puške v koruzo.

Jure je pri svojem delu zelo dober. Predlagam mu, da naj še naprej nadaljuje s svojim delom in se izpopolnjuje, ker je pravi človek za te stvari!

Gregor, Ljubljana

Po samo eni terapiji se bolečine v kolenu niso več pojavile

Z Juretom se poznava že od prej, spremljam njegovo delo in sem videl, da ukvarja tudi z energijskim zdravljenjem. S tem sem se že srečal v preteklosti in imam z njo same dobre izkušnje. Zato sem se odločil, da poskusim tudi z Juretom ublažiti moje boleče koleno (patelarna vez).

Bolečino sem imel že dalj časa, ampak je bila neredna. Včasih me ni bolelo nič, včasih pa je bolečina narasla. Ovirala me je tudi pri treningih z večjimi obremenitvami in vajah za noge, kjer je bilo koleno bolj obremenjeno. Sicer sem poskušal bolečine poskušal omiliti z raznimi kremami, mazili, hlajenjem, itd.

Z Juretom sva imela eno terapijo. Potekala je neboleče, trajala je približno slabo uro. Že takoj po njej se je stanje izboljšalo, realno pa se je pokazalo po parih dneh, ko je bolečina izginila.

Zdaj je od terapije minilo že več kot pol leta in od takrat nimam omembe vrednih problemom z vezjo. Tudi med samim treningom me stvar ne ovira več, tako da je vse ok.

R.J. Ivančna Gorica

Preizkusila sem masaže, kiropraktika, mazila, alternative metode … Po dveh terapijah pri Juretu so bolečine skoraj izginile.

Že leta 2009 sem zaznala tope prve bolečine v ledvenem delu hrbta. Ovirala me je pri vsakodnevnih aktivnostih, delu v službi, ukvarjanju z otrokom, hišnih opravilih … Imam tudi odebeljeno boleče mesto v vratnem vretencu.

Vzrok je bil pogosto sedenje v službi, med nosečnostjo pa sta se intenzivnost in moč bolečine še povečala. Moja učinkovitost in produktivnost sta bili zaradi bolečine manjši.

V začetku bolečin sem redno hodila na masaže 2-3x mesečno. Obiskovala sem tako zdravnika kot kiropraktika. Občasno delam vaje za hrbet (joga).

Uporabljam tudi mazila za zmanjševanje bolečin v hrbtu. Najbolj so mi pomagale masaže in vaje. Prav tako uporabljam razna olja in mazila ter alternativne metode, a vse učinkujejo le kratkoročno. Po obisku kiropraktika se je situacija v hrbtu še poslabšala.

Do zdaj sem imela pri Juretu dve terapiji. Terapija je izpolnila moja pričakovanja, poleg tega so se bolečine v ledvenem delu zmanjšale oz. skoraj izginile. Počutim se veliko bolje psihološko in duhovno, saj sem spoznala drugačno vrsto terapije, ki lahko pomaga ljudem in pri tem nima kontraindikacij.

Lepo je vedeti, da obstajajo ljudje, ki lahko pomagajo drugim popraviti svojo kvaliteto življenja na popolnoma drugačen, naraven način …

Ivana, Doha (Qatar)

Bolel me je hrbet, vrat, ramena, imela sem težave z očmi in mehurjem … Potem so bolečine povsem izginile…

Imela sem bolečine v zgornjem delu hrbta, ramenskem obroču in vratu in težave z mehurjem. Imela sem težave z očmi, ki so povzročale glavobol, pa tudi zaradi bolečine v vratu me je pogosto bolela glava.

Ker me je vse bolelo, sem v službi težko sedela, vse skupaj pa vplivalo tudi na mojo koncentracijo. Zaradi težav z očmi sem težko cel dan gledala v ekran. Skušala sem se razmigati, a pogosto ni delovalo.

Jureta sem poznala od prej in vedela sem, da se ukvarja z energijsko terapijo. Ker nisem našla rešitve, sem se obrnila nanj po pomoč. Nisem pričakovala bistvene spremembe, a po obeh terapijah je bilo občutno bolje. Bolečine v hrbtu in težave z mehurjem so povem izginile. Še več mesecev nisem imela težav, prav tako z očmi oziroma glavobolom.

Nina, Ljubljana

Trpela sem zaradi bolečin in bila sem zelo depresivna … Učinek terapij je bil fenomenalen!

Trpela sem zaradi bolečin v križu. To je trajalo že kar nekaj časa, stresno je vplivalo na delo v službi, doma in bila sem že zelo depresivna. Poskusila sem z marsičem, od akupunkture, fizioterapije, protibolečinskih tablet … Potrošila sem kar nekaj časa in denarja, učinek pa je bil kratkotrajen.

Za Jureta sem izvedela od svoje sestre. Ker verjamem v alternativo, sem se odločila za terapijo. Že med sami terapijami sem se počutila vsak dan boljše, po končanem štiridnevnem ciklusu pa je bil učinek fenomenalen!

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za ta korak in Jureta priporočam vsakemu, ki potrebuje pomoč glede bolečin, dviga energije, samozavesti, pozitivnega mišljenja……..in še bi lahko naštevala.

Meta, Slovenska vas

“Juretov način dela je perfekcija modrosti … pri sebi opažam vedno bolj pozitivne učinke …”

Imel sem določene vedenjske vzorce in prepričanja, ki so v me v življenju omejevala in zaradi katerih se nisem mogel v popolnosti premakniti naprej in slediti svojim ciljem. Težave sem imel tudi z nosno sluznico, saj sem imel praktično celo življenje težave s suho sluznico in dihanjem skozi nos.

Vedenjski vzorci so se nabirali skozi celo življenje preko vzgoje, družbenih prepričanj in norm. Vse to se je zakoreninilo v meni in na ta način oblikovalo moje karakterne značilnosti ter s tem tudi osebnost. Ko sem se začel ukvarjati sam s sabo, sem ozavestil svoje lastne vzorce in prepričanja in hitro prišel do spoznanja kako vplivajo na mojo samozavest, nemoč odpuščanja, jezo, žalost, občutke krivde itd. Zavedal sem se, da me vse to omejuje vendar nisem našel poti, kako bi se tega znebil oziroma kako bi vzorce in prepričanja spremenil, da bi lahko s polnimi pljuči zaživel.

Težave sem do sedaj reševal na podlagi metode Katie Byron po knjigi Ljubiti življenje takšno kot je. Obiskal sem terapevta za osebno rast ter duhovnega zdravilca. Pri vseh omenjenih imam zelo dobre izkušnje in tudi zelo pozitivne učinke. Kar se tiče nosne sluznice, sem obiskoval predvsem uradno medicino, ki mi do sedaj ni znala pomagati.

Za Jureta sem izvedel preko oddaje Klepet ob kavi. Že v oddaji je deloval zelo umirjen in prepričljiv. Videlo se je da za njim stoji veliko kvalitetnega znanja in izkušenj. Skupaj sva imela štiri terapije v štirih zaporednih dneh. Terapije so potekale v zelo sproščenem vzdušju. Med samo terapijo sem se počutil zelo sproščenega in v zavedanju, da Jure točno ve kaj dela. Po končanih posameznih terapijah sva se vedno zapletla v pogovor kjer sem dobil še dodatne napotke in orodja kako si lahko pomagam sam, da bodo rezultati še hitrejši in učinkovitejši.

Terapije pri Juretu so vsekakor izpolnile moja pričakovanja. Minilo je že približno en mesec in pri sebi opažam vedno bolj pozitivne učinke. Danes prepoznam svoja ustaljena stresna prepričanja o življenju, drugih ljudi in o sebi, katera lahko spremenim in s tem za vedno izboljšam svoje življenje.

S pomočjo Juretovih terapij sem se naučil slediti negativnim vedenjskem vzorcem in prepričanj do samega izvora in jih nato opustiti. Jure me je naučil ne samo tega, da vsi problemi izvirajo iz lastnega mišljenja, dal mi je tudi orodje, da odprem lasten um in se osvobodim.

Juretov način dela je perfekcija modrosti. Velikodušno, neustrašno in nezadržno te usmerja k notranjemu razvoju in miru. Redko spoznaš terapevta, ki bi utelešal znanje na tako strasten in močan način kot Jure, ki ti s svojimi vrlinami ponuja pomoč vsak trenutek. Njegove terapije so osupljive, so učinkovit protistrup trpljenju, ki si ga sami ustvarjamo po nepotrebnem. Pokaže ti jasno in enostavno pot iz samoprevar ter zmot.

Juretove terapije so odličen transformativni trening za vse, ki jih zanima osebna rast.

Dejan, Kranj

Po osmih letih težav z MS in (neuspešnega) zdravljenja z vsemi možnimi sredstvi je po terapijah prišlo do pozitivnega presenečenja …”

Že osmo leto imam multiplo sklerozo in ponavljajoče se bolečine v hrbtenici, križu, kolkih in sklepih, pa tudi težave z gležnjem in stopali oziroma nogami v celoti. V zadnjem času se je stanje še poslabšalo.

Kaj vse nisem poskusila! Osem let zdravljenja z Interferonom, ki ni ravno prijetno, ves čas jemanje prehranskih dopolnil, dodatkov za imunski sistem, tablet in vseh možnih predpisanih zdravil.

Vse skupaj ni omililo stanja niti po osmih letih …

Odločila sem se za terapijo pri Juretu na daljavo. Že pri prvi terapiji sem začutila spremembe in kako se znotraj mojega telesa nekaj dogaja. Cirkulacija se je nenadno izboljšala, ki me je dodatno prepričala v učinkovitost terapije. Popravila se mi je tudi hrbtenica oziroma drža.

Imela sem šest terapij in počutim se izvrstno. Res se veselim pozitivnega presenečenja, ki je nastopilo. Zdaj si lahko drznem poskusiti stvari, kot je hoja po stopnicah, s katero sva skregani. Telo je veliko bolj mehko, gibčno in sproščeno.

Ker poznam svoje telo in spremljam dogajanje v njem, vidim, da se obnaša drugače 🙂

Jureta, občudujem, kar je. Njegova dobrota in energija sta očitno vidni navzven. Priznam, od terapij se je stanje izboljšalo in težav ne zaznavam.

Dopolnitev izjave po enem letu:

Do danes sva z Juretom naredila 15 terapij. Njihov učinek je očiten in spremembe so velike:

  • obcutno izboljsanje motorike,
  • imam vec energije in to skozi ves dan,
  • izvajam vaje, ki sem jih prej stežka ali jih sploh nisem mogla,
  • bolecin v krizu nimam vec in moja drža je neprimerljivo izboljšana,
  • sedaj čutim harmonijo v svojem telesu in to mi omogoča veliko več možnosti gibanja.
Jana, Izola

Bolečine so se umirile in imel sem več energije …

Zaradi poslovnih obveznosti, neprespanih noči in pretežno sedečega položaja sem imel glavobole tudi migrene, bolečine v želodcu, neprijeten občutek v prsih in izčrpanost po zaključenem projektu. Zaradi tega sem imel močan padec imunskega sistema, prehlad in herpes.

Zaradi izgorelosti sem postal bolj razdražljiv, padla mi je koncentracija in poslabšal se mi je spanec.

Težave nisem poskušal odpravljati, ker sem mislil, da bodo same od sebe minile, ko se bo zmanjšala obremenitev v službi.

Učink so bili vidni takoj po terapiji oziroma že med terapijo. Bolečine so se umirile in imel sem več energije. Kadarkoli se počutim popolnoma izčrpanega in ne najdem pomoči se obrnem na Juretove terapije.

G.S., Trebnje

Stanje gležnja se mi je vidno popravilo …

“Na terapijo sem prišla zaradi več stvari: zaradi bolečega gležnja, ki sem si ga zvila pred mesecem dni, zaradi teden dni starega prehlada in bolečin v ledvenem predelu in vratu, ki pa so že kar stalnica.

Za saniranje poškodovanega gležnja sem porabila kar nekaj denarja – razne kreme in podobno.

Glede Juretovih terapij sem slišala same pohvale iz ust ljudi, ki jim je pomagal, zato sem tudi sama pričakovala izboljšanje stanja.

Do zdaj se imela pet terapij in stanje gležja se mi je vidno popravilo – terapija je izpolnila moja pričakovanja.”

K.G. Trebnje

Po terapijah sem se počutila fantastično, pomirjeno in brez bolečin …

Imela sem hormonske motnje zaradi-menopavza, depresijo, izgorelost, nespečnost, utrujenost, glavobole in bolečine po telesu.

Vplivale so skoraj na vsa področja mojega življenja – tako telesno kot psihično sem se počutila povsem brez moči, volje, energije in nenehnimi močnimi in bolečimi krvavitvami. Nenehno so me nenadzorovano preganjale negativne misli. Nisem imela več volje za najbolj osnovna opravila. Kljub utrujenosti nisem mogla spati in posledično so bilidnevi težki na vseh ravneh.

Poiskušala sem si pomagati z uradno medicino, pregledih pri spacialistih in pri vsakem dobila drugačno diagnozo in kup zdravil, ki so stanje samo še slabšala. Obiskala sem tudi bioenergetika, svetovalko za prehrano in pred leti tudi bioresonanco.
Dolgotrajnega učinka ni bilo ne z zdravili, ne z alternativo, saj se je počutje kmalu vrnilo na prejšnje stanje. Koliko denarja sem porabila sem na srečo že pozabila, ker ga ni bilo malo.

Za Juretovo terapijo sem izvedal preko Minke Gantar. Pričakovala nisem veliko sem pa vseeno poiskusila. Pred terapijo sem bila skeptična, da je kaj takega kar sem občutila sploh možno. Imela sem občutek da me greje, hladi, greje in spet hladi. Najbolj neopisljivo pa je dogajanje v moji glavi. Kot, da se nekaj vrtinči in postavlja stvari po njej – drugače ne znam opisati. Podobni občutki so bili na vseh prvih štirih terapijah kljub temu da sem imela eno na daljavo. Občutki so bili enaki: toplota, hlajenje, umirjenost.

Po treapijah sem se počutila fantastično, pomirjeno in brez bolečin tako telesnih kot psihičnih. Stanje se mi je močno izboljšalo. Glavoboli in bolečine so 80% izginile tudi krvavitev ni več. Psihilčno pa se po vsaki terapiji počutim bolje. Misli so bolj jasne, veselje se je spet naselilo v mene ker lažje premagujem vsakodnevne obveznosti v službi in doma.

Prav zaradi Juretovega odnosa, pozitivne energije, prijaznosti in pozitivnega učinka terapij sem ponovno dobila navdih za življenje.

R., Gorenjska

Zaradi bolečine tudi spati nisme mogel. Po terapiji pa je bolečina enostavno odšla

Jureta poznam iz rokometnega kluba.

Ker verjamem v alternativno zdravljenje, sem se obrnil nanj, ko zaradi bolečin nisem mogel spati. Sicer sem uporabljal led in protibolečinske tablete.

Po terapiji pa je bolečina enostavno odšla.

Zaupam v Juretovo znanje in želim, da bi nadaljeval in napredoval v tej smeri.

Lazar S., Curug

Že po pri terapiji sem se počutil veliko bolje …

Prišel sem zaradi bolečine v hrbtu oz. križu.

Bolečina je slabo vplivala na počutje, spanje, predvsem pa na nezmožnost dela.
Težave sem reševal z masašo in mazili. Učinek pri kremah je bil kratkoročen.

Za Jureta sem izvedel od punce in mame, ki sta mi ga priporočile. Na začetku sem bil velik skeptik, ampak sem si rekel zakaj pa nebi probal še to.

Takoj sem na lastni koži občutil da terapija res deluje in že po prvi terapiji sem se bolje počutil. Nato sem imel še dve terapiji in stanje se je umirilo.
Terapija me je zelo presenetila v pozitivnem pomenu in je bilo vse nad priakovnaji.

Od terapije je minilo kakšnih 14 dni in stanje še je še vedno dobro. Bolečin ni in samo počutje je veliko boljše.
Jure me je presenetil v vseh pogledih in ga pirporočam čisto vsakomur pa če je še tak skeptik kot sem bil jaz.

Simon Grivec, Novo mesto 

Po desetih dneh hudih bolečin zdaj ne jemljem več tablet, lahko hodim in plavam

Deset dni pred terapijo sem padla s konja. Imela sem hudo bolečino v hrbtu, živcu, ki gre skozi stegno. Otežena ni bila le hoja, temveč mi je bilo oteženo vse.

Poskušala sem počivati, 3x na dan sem jemala tudi protibolečinske, antirevmatske tablete. Sicer je šlo na bolje, vendar so se začeli pojavljati stranski učinki tablet.

Spomnim se dneva, ko sem prišla na morje in obležala. Bolečina je bila tako huda, da me je prestrašila. Takrat sem se spomnila, da mi je prijateljica pred časom povedala za Jureta in mu takoj pisala.

Že takoj po prvi terapiji mi je bilo veliko bolje. Terapijo sva potem ponovila še dvakrat – danes je četrti dan po terapiji – in moja pričakovanja so popolnoma izpolnjena. Ne jemljem več tablet, lahko hodim in plavam.

Sara V., Ljubljana

Zdaj bolje spim, bolečine skoraj ne čutim več, stres je majši, psihično počutje se je izredno izboljšalo …

Jureta sem našla na spletu. Na terapije sem se prijavila zaradi več težav, ki trajajo že leta: gomolja na vratu, bolečine v nogi, težave z vidom, zamašenih sinusov in sezonski prehladov … Zaradi teh nevšečnosti sem imela težave pri fizičnih opravilih, pri vožnji (vid), povzročale so skrbi in razdraženost, težave pri spanju in dihanju. Najhuje je bilo, ko sem se ulegla v posteljo, saj več ur nisem zaspala.

Seveda sem želela težave rešiti s pomočjo zdravnikov in specialistov, z zamenjavo prehrane, s povečano telesno aktivnostjo. Bolečina v nogi je pri zamenjavi prehrane delno popustila, pri povečani aktivnosti pa je bila izrazitejša. Protibolečinska zdravila niso pomagala.

Potem sem se odločila za terapijo z Juretom. Jureta sem izbrala zato, ker sem čutila, da mu lahko zaupam in da mi želi dobro.

Do sedaj sem imela pet terapij, med izvajanjem sem se vedno počutila odlično in varno.

Terapija je izpolnila moja pričakovanja. Spim odlično, v nogi bolečine skoraj ne čutim več. Vid se je delno izboljšal. Sinusi so se popolnoma sprostili, tudi pritisk v vratu se je zmanjšal. Stres se je omilil, kot tudi strahovi pred operacijo. Občutek lakote je popustil, psihično počutje pa se je izredno izboljšalo, kar je opazila tudi okolica.

Pri Juretovem delu bi pohvalila njegov strokoven in celosten pristop, način dela, upoštevanje dogovorov, točnost in občutek skrbnosti do strank.

Katarina Cesar, Ljubljana

Imam dosti več energije, bolečine v kolenih in ramenih so se zmanjšale in povečala se je gibljivost …

Imela sem bolečine v kolenih, ramenih. Po štirih večjih operacijah tumrjev sem bila utrujena in izčrpana.
Težave so me pestile dve leti in povzročale so mi slabo počutje in pomanjkanje enerigje.

Spremenila sem način življenja. Predsvsem na področju prehrane in telesne aktivnosti (sprehodi in telovadba).

Po terapiji pri Juretu sem imela dosti več energije, bolečine v kolenih in ramenih so se zmanjšale in povečala se je gibljivost.

Tanja Špeh, Sv. Peter

Imela sem vnetje ramena … že po prvi terapiji se je stanje izboljšalo za 95% …

Ob padcu sem staknila poškodbo koleno. Imela sem otečeno koleno in hude bolečine.

Obiskala sem fizioterapevtko, kjer sem dobila prevezo in predvideno diagnozo – poškodba miniskusa. Kazalo je zelo slabo.

Bolečina je bila tako huda da sploh nisem mogla hoditi v visokih petah. V nizkih pa sem občutila bolečino ob vsakem koraku. Oteklina se ni zmanjšala niti v naslednjih dneh.

Nato mi je Jure naredil nekaj terapij in bolečine so začele po vsaki terapiji popuščati. Že po nekaj dneh sem lahko normalno nosila visoke pete.

Po nekaj tednih se je stanje mojega kolena povsem umirilo.

Pozimi sem imela vnetje desne rame. Vnetje se je širilo od vratu do komolca. Zaradi močne bolečine nisem mogla dvigniti roke. Kuhala sem samo z levo roko. Največ težav pa sem imela pri vožnji avtomobila. Ponoči je bolečina narasla, kar je povzročalo, da sem se med spanjem prebujala.

Jemala sem prehranska dopolnila proti vnetjem, mazala mazila proti vnetjem, pa ni nič pomagalo.

Ko nisem videla rešitev sem se obrnila na Jureta. Preden bi odšla k zdravniku sem se odločila še za Pranic Healing. Že po prvi terapiji se je stanje izboljšalo za 95%. Roko sem spet lahko dvignila, mirno spala, predvsem pa sem lahko spet normalno vozila avto. Po drugi terapiji je bolečina povsem izginila. Med terapijama sem čutila povečan pretok enerigje po telesu. Čutila sem toploto.

Pranic Healing bi priporočila vsakomur, ki ima težave in ki si želi boljše zdravje – predvsem takrat, ko ne najdejo več rešitev. Priporočila, bi jo takoj, ko se težave pojavijo, da se ne razvijejo v kronične.

Minka G, Škofja Loka