Jure Pot do zdravja

Kdo je Jure?

Jure je nekdanji profesionalni športnik z več kot 16 letno mednarodno rokometno kariero. Danes deluje kot pranoterapevt, maser, mentor in zagovornik zdravega in uravnoteženega načina življenja ter ne invazivnih in komplementarnih metod zdravljenja.

Več kot desetletje je deloval in se Izobraževal v različnih kulturah in državah kot so Španija, Srbija, Katar, Turčija, Indija, Nepal, Rusija, Filipini, Italija, Portugalska, Nemčija itd. Športno in izobraževalno nomadsko življenje danes plemeniti njegovo osebnost in značaj.

Radovednost in želja po osebnemu razvoju sta ga spodbujala, da je raziskoval in prakticiral različne sisteme in metode za osebni razvoj na področju športa, zdrave prehrane, masažnih in manualnih tehnik in prijemov, bioterapije, pranoterapije ter vse do sodobne energijske medicine, arhatske joge, kirlianove tehnologije in podobnih tehnik, katere se je učil pod vodstvom strokovnjakov in mentorjev kot so: Master Hector Ramos, Deborah Quibell, Zdenko Domančič, Nikola Grubiša, Konstantin Korotkov, Božidar Grilce, Aleksander Kolarski, Gregor Sobočan, ter mnogo drugih strokovnjakov in športnih legend …

Jure je danes specializiran za aktivno akupresurno masažo na stolubioterapijo in pranoterapijo po sistemu Pranic Healing.

V želji po razvoju človeštva danes zastopa in organizira Pranic Healing izobraževanja Inštituta za notranje študije INC© v Sloveniji.
Je tudi avtor spletne strani astro-reports.com in ustvarjalec najboljših, najdaljših in najbolj navdihujočih astroloških poročil na svetu.