Om Chanting in zvočna kopel ob polni luni

Nedelja 13. oktober 2019
od 18:00. do 20:30. ure

Vabljeni v OM Chanting krog, kjer bomo peli OM za mir, zdravje in dobro počutje.
 
OM Chanting vnaša harmonijo in ljubezen v naše življenje, spreminja odnose z našimi najbližjimi in nas ponovno povezuje s tem kar smo, kar smo vedno bili in kar vedno bomo – atma (duša).
 
OM Chanting (chanting pomeni ponavljanje) je starodavna zdravilna tehnika, celo starejša od ajurvede, ki so jo modreci nekoč uporabljali za zdravljenje ljudi in Zemlje.
 
Njena zdravilna moč leži v svetem zvoku OM – kozmični zvok, ki ga sestavljajo najvišje in najčistejše vibracije. OM ne pripada nobeni religiji, saj je univerzalni zvok iz katerega izhajajo vsi ostali zvoki. Vsak zvok vsebuje OM, le v drugačni vibraciji.
OM se upošteva kot najčistejši/najvišji zvok, je vibracija miru, lepote, ljubezni, popolnega reda, svetlobe, potrpežljivosti, strpnosti in enotnosti. Ko pojemo zvok OM, vse naše celice začnejo vibrirati v tej posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. V telo vnese harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.
 
OM Chanting odžene skrbi, sprosti napetosti, močno umirja um, ki neprenehoma primerja, sodi, planira, razmišlja…, pomaga uravnavati vse telesne funkcije, lepša glas, po OM Chantingu lažje spimo. Priporoča se vsem, ki so preobremenjeni od vsakodnevnih obveznosti in potrebujejo oazu miru, ki jo lahko odkrijemo v tišini svoje lastne notranjosti.
 
Po OM Chantingu sledi zvočna kopel.
 
Ob zdravilnih zvokih teraptevtskih inštrumentov, kateri proizvajajo zvok OM se bomo globoko sprostili. Popoln mir, ko izklopimo svoj ego in se odrečemu nadzoru uma, omogočimo čiščenje na vseh nivojih, v telesu se sproži proces samozdravljenja.
 
Potrebna oprema: copati, odeja, blazina, steklenica (filtrirana in ionizirana voda je na voljo v centru).

Dogodek je BREZPLAČEN, prostovoljni prispevki so dobrodošli.

Kontakt:
Breda: 040/124-181 ali Tomaž: 041/635-689

Nedelja 13. oktober 2019
od 18:00. do 20:30. ure

Dogodek je BREZPLAČEN, prostovoljni prispevki so dobrodošli.

Kontakt:
Breda: 040/124-181 ali Tomaž: 041/635-689

Kako do nas?