Od 23. do 26. oktobra bomo aktivni na 50. sejmu narava – zdravje. 

Ob naših aktivnostih na stojnici boste deležni treh izjemnih predavanj pisateljice, inštruktorice, pranoterapevtke in dr. psihologije Deborah Quibell.

Sreda 23. oktober ob 17h:

Preproste poti za okrepitev energije

Vsak človek ima fizično in energijsko telo. Obširno se učimo o fizičnem telesu, vendar pogosto pogrešamo globoko razumevanje lastne energije in energijskega polja. Na tem predavanju se boste seznanili s preprostimi telesnimi vajami, dihalnimi tehnikami in močno meditacijo, ki vam bo pomagala izboljšati življenjsko energijo, počutili se boste bolj zdrave in srečne. Domov boste odšli opremljeni z orodji, ki jih boste lahko uporabili v vsakdanjem življenju.

Četrtek 24. oktober ob 17h:

Manifestirajte lastno veličino: prebudite svoj pravi potencial s pomočjo sistema Pranic Healing in meditacije

Močnejši ste, kot se sami sploh zavedate. Vaše roke so sposobne zdraviti vas same in ljudi okoli vas. Spoznali se boste s subtilno anatomijo telesa, vključno z razlago o čakrah (ali energijskih središčih) vašega telesa. Predstavili vam bomo Pranic Healing – celovit sistem energijske medicine – in dobili boste tehnike, s pomočjo katerih boste začeli čutiti in razumevati, kako lahko zdravite s pomočjo prane. Srečanje bomo zaključili z meditacijo za osebno in kolektivno prebujanje in ozdravitev.

Petek 25. oktober ob 17h:

Očistite in zaščitite svojo energijo

Ljudje smo energijska bitja. Interakcije, kraji in ljudje lahko močno vplivajo (in izčrpajo) našo energijo, če se tega ne zavedamo. Razpravljali bomo o naravi energijskega telesa in konceptu prenosa energije. Dobili boste orodja za čiščenje lastne energije in zaščito pred izčrpavanjem zaradi dela, družine, kolegov ali težkih in negativnih ljudi, ki vas morda obkrožajo. To bo zelo koristno in praktično naravnano predavanje.

Dogodek se bo odvijal
od 23. do 26. oktobra

Mapa do lokacije