Pranic Feng Shui

Znanost in umetnost energijskga urejanja prostorov

Pranic Feng Shui je sodobna znanost in umetnost gradnje ter urejanja in oblikovanja prostorov, ki deluje na principu naravnih zakonov vesolja (magnetno gibanje in delovanje zemlje, sonca in elementov) ter psiholoških in barvnih aspektov, ki razvijajo harmonijo in ravnovesje med človekom in naravo ter prinašajo dobro zdravje, bogastvo, srečo in blaginjo na vseh področjih. Zraven gradnje in urejanja prostorov se Pranic Feng Shui ukvarja z ukrepi in rešitvami, s katerimi lahko disharmonično Chi energijo pretvorimo v harmonično.

Pranic Feng Shui analiza se izdela na osnovi predhodnega ogleda vašega okolja, terena, zgradbe, hiše ali stanovanja in notranjega prostora, stanja vašega doma ter vaših osebnih interesov in ciljev. Ker Pranic Feng Shui deluje po principu naravnih zakonov se analizo naredi samo enkrat in je ni potrebno obnavljati ali spreminjati. Analizo se sestavi v pisni obliki, ki zajema smernice, ukrepe in rešitve za pravilen pretok Chi energije v vašem domu. Analizo se izdela na osnovi glavnih načel Pranic Feng Shui, skeniranja energij in testiranjem z nihalom.

Pranic Feng Shui se priporoča praktično vsem, saj je energijsko stanje okolja in našega doma, ključnega pomena za naše zdravje in razvoj.

Več o poteku izdelave analize in glavna načela si lahko preberete tukaj.

Pozitivni učinki se dotikajo vseh vidikov človeškega bivanja

V dom prinaša in razvija harmonijo, mir veselje, srečo, dobro razpoloženje, boljšo produktivnost, medsebojne odnose in splošno osebno in duhovno rast in razvoj. Skratka obilje in harmonija na vseh podorčjih našega bivanja.

Urejeni poslovni prostori po naravnih zakonih izboljšajo produktivnost zaposlenih, poveča prodajo, izboljša odnose med vodstvom in sodelavci, med organizacijami in njihovimi strankami.

Pravilna postavitev pripomore pri hitrejšemu okrevanju in izboljšanju zdravja. Vzpostavi harmonijo in ambient v svetiščih, alternativnih centrih, joga centrih in podobnih ustanovah namenjenih razvijanju notranjega miru ter osebnemu in duhovnemu razvoju saj spodbuja delovanje energijskega telesa in energijskih centrov.

Finance so prav tako zelo občutljive. S pomočjo pravilne postavitve stavbe in prostorov si tako lahko zagotovimo zdrav pretok energije denarja.

Pozitivni učinki na posameznika

Učinki in koristi pravilno vzpostavljenega energijskega pretoka so univerzalne in trajne.

Ko je pretok nemoten so pogoji za razvijanje dobrega fizičnega zdravja zagotovljeni. To lahko dosežemo že s smerjo v katero smo obrnjeni. Z rednim prezračevanjem prostorov, določanjem pravilnih kombinacij barv, oblikovanjem, dekoracijo in razporejanjem prostorov in predmetov pa  nenehno prinaša harmonijo in obilje v vaš dom.

Na psihološki ravni omogoča ravnovesje tako v nas kot zunaj nas, sprošča napetos, zmanjšuje stres ter izboljša splošno psihofizično stanje telesa. S tem pa prinaša duhovne koristi kot so notranje zadovoljstvo, izboljšane intuitivne sposobnosti, razumevanje življenja in smrti, spodbuja občutke sreče, miru in notranjega zadovoljstva. Izboljša se tudi spanec in sanje.

KONTAKTI OBRAZEC

Za dodatne inforamcije in prijavo izpolnite obrazec ali se obrnite na:

Gsm.: +386 31 206 886;
e-mail: info@potdozdravja.si

 

Pošlji