Terapevtski paket REVITEL

Kdaj ste si na zadnje vzeli čas zase in za svoje zdravje?
Spoznajte paket za popolno sprostitev in revitalizacijo telesa.

(Dodatne ugodnosti za skupine)

Kontakt za rezervacijo termina:
Gsm: 068/130-711
E-mail: info@potdozdravja.si

 

 

Terapevtski paket temelji na kombinaciji različnih storitev za popolno fizično in psihično sprostitev ter regeneracijo in revitalizacijo telesa.

Paket vključuje kar 5 različnih storitev:

✋ akupresurno masažo na stolu:

Masaža, ki velja za eno izmed najhitrejših in zelo učinkovitih načinov sprostitve in poživitve telesa, po kateri se boste počutili popolnoma sproščeni, bistveno lažji in razbremenjeni. Namen masaže je sprostitev napetosti v mišicah in zmanjšanje bolečin vratu in hrbta ter izboljšanje počutja in razpoloženja.Več o učinkih masaže si preberite na: https://potdozdravja.si/aktivn…

 🧲 magnetno in 🎧 zvočno terapijo:

Kombinacija magnetne blazine, ki oddaja določeno zdravilno frekvenco in pol za pospeševanje regeneracije s pomirjujočo in terapevtsko glasbeno podlago, vas bo popeljala na popolno ter globoko sprostitev in prijetno notranje popotovanje.

💫 raztezanje hrbtenice na posebni mizi:

Za sprostitev napetosti in bolečin v mišicah hrbtenice, sprostitev vretenc ter medvretenčnih ploščic.

🌀 energijsko zibanje:

Zibanje sproža valovito gibanje celega telesa in predstavlja sproščujočo in zelo učinkovito aktivnost, ki popolnoma sprosti napetost od gležnjev do vrha glave. Namen zibanja: pospešuje krvni in energijski pretok, izboljša pretok kisika v krvi, zmanjša mišične krče, masira hrbtenico in vretenca. * Po 15 minutah zibanja, ko se zibanje ustavi, boste v telesu občutili nepopisne občutke sproščenosti.

💫 In Super obliže:

Za dodatno podporo in izboljšanje zdravja, počutja in razpoloženja na vseh področjih vašega živijenja. Več o novi VTT (Vibrotaktilni Triger Tehnologiji si lahko preberete na: superoblizi.si.

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični