Timeline healing

Želite doživeti izkušnjo regresije, ki vključuje zdravljenje?
Ali pa doživeti neverjetno popotovanje po časovni liniji vaše duše?

Nepozabno doživetje s pomočjo vodene tehnike in svetlobne / zvočne stimulacije možganov.

Čas trajanja: 1 do 2 uri

Kontakt za podrobnosti
in rezervacijo termina
:
Gsm: 041/516-058
E-mail: info@potdozdravja.si

Spoznajte zdravljenje po časovni liniji

Kvantna fizika je dokazala, da imata prostor in čas svoje zakonitosti. Zdravljenje po časovni liniji je regresija v prejšnja življenja, ki vključuje zdravljenje. Je tehnikia psihološkega preokvirjanja in pridobivanja izgubljenih delov duše. Med seanso ima oseba priložnost, da lahko potuje nazaj v preteklost in obišče sebe v preteklosti z namenom zdravljenja in pridobivanja modrosti.

Vrednost razmišljanja v takih okvirih, da so nekatera naša življenja že pretekla, je to, da se lahko “spomnimo” našega “preteklega” življenja in iz izkušnje pridobimo modrost.

Po normalni linearni liniji pogleda obstajajo preteklost, sedanjost in prihodnost. Čeprav vsa obstajajo tudi ta trenutek vzporedno s tem sedanjim. In če “pretekla” življenja res obstajajo vsa hkratno, potem to pomeni, da se tudi vsa ta življenja sedaj spreminjajo in razvijajo. Sočasno se tako spreminjamo in razvijamo tudi mi. Kar pomeni, da ko spreminjamo to življenje tukaj in zdaj, spreminjamo tudi vsa ostala življenja.

Večina ljudi kar naprej podoživlja vedno iste filme iz svojega življenja. Pri zdravljenju lahko to pospešimo, tako da se dramatične stvari lahko spremenijo, saj je naš um kot filmski projektor. Tako lahko npr. nadomestimo miselnost: “Življenje je borba.” z novo: “Življenje je čudovito!”

Vsaka misel, vsaka izkušnja, vsak dogodek v našem življenju ustvarja edinstveno časovno linijo. Ko gremo nazaj v preteklost in naredimo spremembo, vstopimo v novo časovno linijo, ki ni enaka nobeni drugi.

Namen zdravljenja po časovni liniji je, da se pozdravi tiste travme iz preteklosti, ki v nas vzbudijo pomanjkanje in odzivanje na podlagi vzorcev. Skozi vodeno meditacijo in dihanje se sprostimo in gremo v theta možgansko valovanje, kar nam omogoči večjo sproščenost in možnost ustvarjanja novih, nam podpornih vzorcev. Po zdravljenju se počutimo osvežene in imamo pozitivne učinke kot posledico meditacije. Lahko se spomnimo vsega, kar smo doživeli.

Kako poteka zdravljenje po časovni linji?

Seansa se izvaja s pomočjo svetlobne in zvočne stimulacije, ki našim možganom omogočajo lažjo pot do theta stanja. Ko možgane preidejo v theta stanje, postane naša zavest izjemno ustvarjalna.

* Začne se s predhodnim pogovorom in nadaljuje z vodeno tehniko, kjer se v theta stanju odpravite na popotovanje po vaši časovni liniji.

* Seansa je popolnoma varna, poteka v sproščenem stanju in vključuje masažo celega telesa na profesionalnem masažnem stolu.

* Po zaključku meditacije sledi pogovor in analiza vaše doživete izkušnje.

Terapije vodi Mateja PA.

Za več podrobnosti in rezervacijo termina pišite na info@potdozdravja.si ali pokličite 041/516-058.

 

Izkušnje ljudi

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični