Mateja perme

O Mateji Perme ...

Mateja je že v mladosti izstopala po svoji energiji. Njena življenjska pot jo je vodila po različnih državah sveta, kjer je spoznavala različne kulture in razvijala različne pristope za izboljšanje kakovosti življenja. Med drugimi je bila v Indiji v Babajijevem ašramu, na arheoloških najdiščih na Kitajskem, Hrvaškem, Češkem, v Nemčiji, Španiji, Franciji in Sloveniji.

Že od nekdaj je želela združiti stvari, ki so jo veselile in ki so prinašale rezultate, predvsem pa bile v pomoč ljudem pri njihovem celostnem razvoju. Njena stras je učenje španskega, angleškega in slovenskega jezika. Pri tem pa uporablja alternativne pristope kot so: NLP, Life in Business coaching koncepte, hipnozo, meditativne tehnike, energetsko masažo in zdravljenje po časovni liniji. 

Njena inovativna metoda: alternativno poučevanje tujih jezikov je plod 33 letnega dela na področju izobraževanja otrok in odraslih. Od tega 17 let v jezikovni šoli Panteon in 14 let v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja jezikov. Pri tem je spoznavala in prepoznavala različne tipe učencev, saj je učila vse od triletnikov dalje do oseb s posebnimi potrebami. Ob tem je razvijala alternativno metodo poučevanja v sproščenem stanju, kjer je pomnjenje in aktivacija spomina boljša in hitrejša ter čisto drugačna od klasične metode. 

Navdušuje jo kuhanje veganskih specialitet saj je veganka že več kot 17. let. Kuharske veščine je izurila na mnogih kuharskih tečajih v Sloveniji in v tujini. Svojo samodisciplino je razvijala v profesionalni športni karieri in nadaljevala s kopanjem v ledeni vodi. Njena strast je ples in plavanje z divjimi delfini. Organizira tudi duhovni umik in druženje z divjimi delfini.

V prostem času se poleg plesa ukvarja tudi s petjem in gledališčem. Je soustanoviteljica plesnogledališke skupine Kreatorke, kjer sestavlja in ustvarja koreografije. Tako poleg poučevanja jezikov pri najmlajših spodbuja gibalne sposobnosti in sposobnosti poslušanja.

Več o Mateji boste izvedeli, ko jo spoznate osebno…