Alternativno učenje tujih jezikov

Hitro, učinkovito in zabavno poučevanje jezikov
skozi motivacijsko vsebino.

Diagnosticiranje: 50€

Učenje 90 min: 60€

Pokličite za rezervacijo termina:
Gsm: 041/516-058 (Mateja)
E-mail: info@potdozdravja.si

Kaj je alternativno poučevanje tujih jezikov

Danes je razumevanje in znanje tujega jezika ključ, ki nam odpira vrata v svet in nove priložnosti. Angleščina in španščina spadata v skupino najbolj razširjenih in uporabljenih jezikov na svetu.
Zakaj se ju ne bi naučili na prav poseben način?

Po več desetletnih izkušnjah in uspešni praksi smo učenje jezikov povezali z alternativnimi pristopi,
ki omogočajo hitrejše, učinkovitejše in bolj zabavno učenje tujih jezikov. Pri učenju se uporabljajo prilagojene tehnike kot so: hipnoza, fizične vaje, superbrain joga, NLP (nevrolingvistično programiranje), coaching, astrologija in zdravljenje po časovni liniji. Učenje poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju na osnovi različnih pozitivnih, inspiracijskuh in motivacujskih vsebine, ki spodbujajo pogum, radost, veselje do življenja in ustvarjalneost. Ob tem pa izboljšuje samopodobo in spodbuja ljubezen do sebe.

Nikoli se ne prenehajte učiti, kajti življenje nas neprestano uči.

Za koga je primerno alternativno učenje tujih jezikov?

Alternativno učenje tujih jezikov je primerno za vse generacije. Še zlasti priporočamo otrokom,
saj izboljšuje njihov osebni razvoj ter pogum pri premagovanju notranjih strahov in ovir.
Tovrstno učenje je hitro in primerno tako za začetnike kot tiste, ki želijo izboljšati in nadgraditi svoje znanje, samopodobo ter osebno rasti in se razvijati.

Kako poteka poučevanje?

Poučevanje poteka individualno pod strokovnim vodstvom. Začne se s predhodnim strokovnim pogovorom in diagnosticiranjem stopnje znanja na osnovi katerega se pripravi in prilagodi program. Poučevanje se prilagodi vsakemu posamezniku posebej in se nadaljuje po dogovoru glede na program. V ure učenja so vključene zgoraj navedene tehnike in vodene meditacije, ki pomagajo izboljšati koncentracijo in odpravljati strah pred učenjem, izpiti ter pred govorjenjem. Za podrobnejši opis in več informacij pokličite 041/516-058.

Ostale storitve