Alternativno učenje tujih jezikov

Hitro, učinkovito in zabavno poučevanje jezikov
skozi motivacijsko vsebino.

Diagnosticiranje: 50€

Šolska ura: 30€
(Največ 4 osebe)

Učenje običajno poteka individualno ali v manjši skupini
skozi daljše obdobje po 90 min ali po dogovoru.

Kontakt:
Gsm: 041/516-058 (Mateja)
E-mail: info@potdozdravja.si

Kaj je alternativno poučevanje tujih jezikov

Danes je razumevanje in znanje tujega jezika ključ, ki nam odpira vrata v svet in nove priložnosti. Angleščina in španščina spadata v skupino najbolj razširjenih in uporabljenih jezikov na svetu.

Zakaj se ju ne bi naučili na prav poseben način?

Pri nas učenje jezikov povezujemo s posebnimi alternativnimi pristopi, ki omogočajo hitrejše, učinkovitejše in bolj zabavno učenje tujih jezikov.

Učenje poteka v prijetnem in sproščenem vzdušju na osnovi različnih pozitivnih, inspiracijskih in motivacijskih vsebin, ki spodbujajo pogum, radost, veselje do življenja in ustvarjalnost. Ob tem pa izboljšuje vašo samopodobo in spodbuja ljubezen do sebe.

Prebudite veselje do življenja in učenja tuijh jezikov!
Nikoli se ne prenehajte učiti, kajti življenje nas neprestano uči.

Za koga je primerno alternativno učenje tujih jezikov?

Alternativno učenje tujih jezikov je primerno za vse generacije. Še zlasti priporočamo otrokom, saj izboljšuje njihov osebni razvoj ter pogum pri premagovanju notranjih strahov in ovir. Tovrstno učenje je hitro in primerno tako za začetnike kot tiste, ki želijo izboljšati in nadgraditi svoje strokovno znanje.

Kako poteka poučevanje?

Poučevanje poteka individualno pod vodstvom Mateje Perme. Začne se s predhodnim strokovnim pogovorom in diagnosticiranjem vaše stopnje znanja, na osnovi katerega se pripravi in prilagodi program. Poučevanje se prilagodi vsakemu posamezniku posebej in se nadaljuje po dogovoru glede na program. V ure učenja so vključene posebne tehnike, ki pomagajo izboljšati koncentracijo in odpravljati strah pred učenjem, izpiti ter pred govorjenjem.

Reference

Kako do nas?

Zavod Pot do zdravja in Pranic Healing center
Šentvid pri Stični 38. 1296, Šentvid pri Stični