Program super hitrega učenja tujih jezikov

Vam primanjkuje časa za tedne ali celo mesece učenja besed in slovnice?
Se želite hitro in učinkovito naučiti in govoriti tuji jezik?

Program super hitrega učenja tujega jezika.

Znanje tujega jezika odpira vrata v svet. S pomočjo našega strokovnega pristopa in posebne metode super hitrega učenja v alfa stanju vam zagotavljamo najboljši možni rezultat učenja v zelo kratkem času.

Učenje tujega jezika še nikoli ni bilo tako enostavno.

  • Ste začetnik pri učenju tujega jezika?
  • Si želite izboljšati znanje tujega jezika za test ali izpit?
  • Se želite naučiti tujega jezika za lažja in bolj zabavna potovanja?
  • Želite študirati ali živeti v tujini?

Potem je naš program super hitrega učenja tujega jezika prava izbira za vas, saj se lahko hitro in učinkovito naučite, osvežite in izpopolnite na stotine besed v le nekaj dneh.

Izognite se stresu in pritiskom ter se osredotočite predvsem na to, da čim hitreje spregovorite. Ne glede na to po kateri metodi se učite, je cilj da se jezika resnično naučite in ga tekoče govorite.

Pri nas se lahko hitro naučite:

Trening super učenja hitrega jezika

Trening super hitrega učenja tujega jezika je primeren tako za začetnike kot za tekoče govorce, ki želijo izboljšati jezik.

Pozabite na klasično učenje jezika, ure in ure sedenja za pisalno mizo, razmišljanja in premlevanja slovnice, ponavljanja besedišča znova in znova, itd.

Zakaj se ne bi zavzeli in spregovorili v tujem jeziku že po enem tednu? V našem programu se boste naučili tujega jezika brez stresa in pritiska s pomočjo aktivacije vseh čutil.

Trening poteka v prijetnem in sproščujočem okolju, ki spodbuja osebno rast in razvoj ter spodbuja uspešno in dolgotrajno znanje jezika. Strokovni in individualni pristop pasivno – aktivnega super hitrega učenja s pomočjo igre, glasbe, gibanja in sprostitve vas bo popeljal do izjemno pozitivne izkušnje, ki bo ostala z vami skozi vse življenje.

Vsakdo, ki se je naučil maternega jezika, se lahko nauči tudi tujega, pod pogojem, da uporablja metodo, ki jo je uporabljal kot otrok.

Kako lahko učenje tujega jezika postane zabavno?

Klasične metode učenja se nagibajo na pomnjenje na tisoče besed, slovnice in spregatve preden se osredotočajo na pogovor. Pri nas ta proces poteka v zabavnem okolju, brez stresa in pritiskov, kjer se vključujejo tehnike pasivnega učenja ter sproščene osredotočenosti v alfa stanju, ki zagotavljajo, da se besede lažje in hitreje usedejo v dolgoročni spomin.

Ta pristop je edinstven in ga v drugih učnih sistemih ne uporabljajo.

Klasične šole tujega jezika spodbujajo pomnjenje besed več mesecev, ki se v 90 dneh v večini pozabijo. Ustvarjalne besede pa niso nikoli pozabljene. Igriv in neformalen način učenja pa je zelo učinkovit in se zasidra v našem dolgoročnem spominu.

Pri klasičnih načinih učenja jezikov boste porabili več časa, več stroškov in več energije. Inštruktorji, učbeniki in razpršene učne ure, ki se razdelijo na več mesecev ali let, itd. Zaradi vsakodnevnih obveznosti in poplave informacij se večina besed v našem spominu porazgubi. Zakaj se ne bi zavzeli in spregovorili jezik že po petih dneh?

V primerjavi s klasično metodo učenja so naši programi učinkovitejši in finančno ugodnejši, saj zahtevajo manj časa, manj energije, manj strškov in več učinka.

Mcoaching – super hitro učenje je bilo razvito z namenom, da naše stranke v čimkrajšem času naučimo tujega jezika po njihovih individualnih željah in potrebah ter izboljšamo njihovo znanje. Naše intenzivno jezikovno usposabljanje je najprimernejša in najučinkovitejša metoda učenja tujega jeziika za vse, ki se želijo resno in hitro naučiti jezika.

Program se prilagodi na osnovi stopnje
predznanja in želje posameznika.

Na splošno ponujamo individualno izobraževanje, da se lahko v celoti posvetimo posamezniku in ohranimo visoko stopnjo hitrega učenja.
* Program se lahko izvede tudi v paru ali manjši skupini, če se zberejo prijatelji, sodelavci ali družinski člani.

Učenje poteka individualno skozi daljše obdobje od 4 do 8 ur oz. po dogovoru.

Učenje in coaching vodi Mateja Perme

Spletna stran: www.mcoaching.si

Kontakt za več podrobnosti in prijavo:
041/516-058 / info@mcoaching.si

Izbira jezika:

Kontakt za več podrobnosti:
041/516-058 / info@potdozdravja.si


Nočitve in nepozabno doživetje
v času super hitrega učenja tujega jezika.
http://hisa-ida.com

Ste vedeli, da je učenje tujih jezikov v alfa / theta stanju lahko tudi do 5x hitrejše?

Naučite se, osvežite ali izpopolnite na stotine besed v le nekaj dneh – hitro in brez truda.

Čas je, da prebudite veselje do življenja in učenja tujih jezikov!

Mateja Pa

Spoznajte inštruktorico Matejo

Matejino poučevanje je osnovano na njenih več kot 33 letnih izkušnjah na področju pedagoškega izobraževanja otrok in odraslih. 17 let je poučevala v jezikovni šoli Panteon, zdaj pa že več kot 16 let poučuje jezike v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja tujih jezikov.

Tako je razvila alternativno metodo super učenja s posebnim pristopom, kjer je bistveno hitrejše pomnjenje in boljša aktivacija spomina v primerjavi s klasično metodo učenja.