Super hitro učenje tujih jezikov

Se želite naučiti in spregovoriti tuj jezik v čimkrajšem času?
Želite izpopolniti in nadgraditi znanje tujega jezika na določenem področju?

Spoznajte intenzivni trening učenja tujega jezika

Razumevanje in znanje tujega jezika je danes izjemno pomembno,
saj odpira vrata v svet in nam ponuja nove priložnosti.

Zakaj učenje tujih jezikov ne bi bilo zabavno, lažje, hitrejše in učinkovitejše?

Metoda super hitrega učenja premaguje vse ovire in zelo dobro vpliva na učenje tujega jezika, kjer se aktivira desna možganska polovica. Ta vam omogoča, da se lažje znebite učnih težav in povečate svojo ustvarjalnost. Tako učenje tujega jezika lahko postane zelo zabavno.

Program zajema 40 – 60 šolskih ur, ki poteka individualno in skoncentrirano v 5-ih ali 10-ih dneh. (4 do 8 šolskih ur dnevno.)

Po dogovoru lahko izberete tudi krajši program učenja 20 – 30 šolskih ur.

Program super hitrega učenje vključuje strokovni pedagoški pristop, individualno in skoncentrirano učenje ter prilagojeno vsebino na osnovi   stopnje predznanja in želja posameznika, ki se razporedijo po predhodnem testu in dogovoru.

Ste vedeli, da je učenje tujih jezikov v alfa / theta stanju lahko tudi do 5x hitrejše?

Za koga je primeren program super hitrega učenja?

Prilagojen program super hitrega učenja tujega jezika s posebno izbrano in prilagojeno vsebino je primeren tako za začetnike kot zahtevne posameznike, ki želijo znanje jezika dvigniti na višji nivo.

Katere tuje jezike se lahko učite pri nas:

Program super hitrega učenja tujega jezika vključuje:

1. Strokovni pristop

Trening super hitrega učenja vodi inštruktorica z dolgoletnimi izkušnjami in širokim znanjem na različnih področjih, kot so: pedagoško znanje, coaching, energijska medicina, zdravljenje po časovni liniji, hipnoza, nevrolingvistično programiranje (NLP), itd.

2. Pasivno učenje za pomnjenje informacij v dolgoročni spomin

Pasivni del super hitrega učenja tujega jezika poteka v popolnoma sproščenem stanju. To stanje se imenuje stanje alfa. V tem stanju je naše telo najbolj sproščeno in naš um najbolj bister, osredotočen in zavesten.

Med predvajanjem vsebine se uporablja svetlobne in zvočne signale, ki pomagajo možganom da se popolnoma sprostijo in pripravijo za optimalno pomnjenje besed v dolgoročen spomin. Pri svetlobnih signalih se uporablja bela svetloba, saj ta zajema vse barvne spektre in spodbuja možgane, da dosežejo večino možganskih receptorjev.

3. Aktivno učenje za hitrejše pomnjenje naučenih informacij

Shranjevanje naučene vsebine v dolgoročni spomin možganov je podprto s posebnimi tehnikami, kot so stalna interakcija, motivacija, igre vlog, kartice, komunikacijske tehnike, oblikovalsko razmišljanje, ponavljanje, avdiovizualna orodja, neposredna aplikacija, vizualizacija, individualizirana gradiva z motivacijsko vsebino, itd.

4. V program super hitrega učenja se vključujejo tudi različne tehnike kot so:

  • globoka sprostitev, vizualizacija, dihalne tehnike, hipnoza, ponavljanje, mentalni treningi, glasba, preproste vaje za razbremenitev sklepov in mišic, meditacija, superbrain joga ter igrivo učenje. Te edinstvene tehnike nas lažje popeljejo v alfa in theta stanje – popolnoma sproščeno fizično in mentalno stanje;
  • masaža za popolno sprostitev pred učenje, ki se izvaja na profesionalnem stolu in vključuje: masažo celega telesa, termoterapijo, limfno drenažo rok in nog, raztezanje, refleksoterapijo, itd;
  • prehranska dopolnila za izboljšanje spomina, koncentracije, mentalne aktivnosti in osredotočenosti;
  • preproste naprave za merjenje stanja v telesu ter spodbujanje možganskih celic.

Izbira jezika:

Kontakt za več podrobnosti:
041/516-058 / info@potdozdravja.si


Nočitve in nepozabno doživetje
v času super hitrega učenja tujega jezika.
http://hisa-ida.com

Ste vedeli, da je učenje tujih jezikov v alfa / theta stanju lahko tudi do 5x hitrejše?

Čas je, da prebudite veselje do življenja in učenja tuijh jezikov!

Mateja Pa

Spoznajte inštruktorico Matejo

Matejino poučevanje je osnovano na njenih več kot 33 letnih izkušnjah na področju pedagoškega izobraževanja otrok in odraslih. 17 let je poučevala v jezikovni šoli Panteon, zdaj pa že več kot 16 let poučuje jezike v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja tujih jezikov.

Tako je razvila alternativno metodo super učenja s posebnim pristopom, kjer je bistveno hitrejše pomnjenje in boljša aktivacija spomina v primerjavi s klasično metodo učenja.