Super hitro učenje s pomočjo hipnoze

Ali vestete, da je hipnoza ena izmed najboljših tehnik za hitro in lažje učenje tujih jezikov?
Se želite znebiti strahu pred učenjem in izboljšati samozavest in samopodobo?

Naj vas povabimo v svet hipnoze za super hitro učenje tujih jezikov.

Hipnoza je morda najstarejša in najbolj znana mentalna tehnika, ki aktivira neizmerno moč podzavesti. Hipnoza je edinstveno stanje zavesti ali transa, v katerem lahko možgani delujejo bolj celostno kot v stanju budnosti. Hipnoza omogoča bistveno večjo koncentracijo na določenem področju in spominu.

Kljub temu pa hipnoza ni sestavljena iz enega samega stanja. Sestavljena je iz različnih tehnik ali stopenj, ki nas vodi od lažjega do intenzivnega notranjega stanja podzavesti. Pomaga nam priti do podzavesti, ostati v njej in ponovno priti ven v normalno stanje zavesti. Človekova volja, da nekaj naredi ali zapusti, nadaljuje svoj obstoj v transu.

Pri učenju se pogosto pojavi odpor, ki nam onemogoča doseganje optimalnega rezultata. Kljub volji po učenju jezika, lahko notranje učne blokade uničujoče vplivajo na proces učenja. Takrat se znanja pogosto ne more priklicati v času, ko je potrebno.

Super hitro učenje s pomočjo hipnoze je lahko v veliko pomoč pri učenju in uporabi novega jezika. Ne zahteva nobenega drugega usposabljanja in jo je mogoče enostavno vključiti v obstoječe učne tehnike in metode učenja.

Super hitro učenje s hipnozo zajema vsa področja učenja:

 • učna motivacija,
 • izboljšanje spomina,
 • povečanje hitrosti učenja,
 • aktivacija učnih sposobnosti zaradi stimulativnih tehnik,
 • zdravljenje in rešitev različnih učnih blokad,
 • zanesljiv priklic in dostop do znanja,
 • samozavest pri izpitih,
 • premagovanje strahu pred izpitom ali testom,
 • učinkovitost pri usvajanju učnih vsebin,
 • shranjevanje učne vsebine v dolgoročni spomin,
 • učenje z lahkoto in zabavo.

Praksa hipnoze pri super hitrem učenju je razdeljena na 3 področja:

1 – predhodni pogovor: V predhodnem pogovoru je razložen natančen postopek hipnoze. Govorimo o vseh posameznih dejavnikih, ki so bistveni za uspešno izvedbo hipnoze za super hitro učenje.

2. – hipnoza: razdeljena je na 4 področja, ki se zlivajo eno v drugo. Indukcija – reševanje blokad – super hitro učenje – sproščujoče potovanje.

3. – razgovor: Skupaj analiziramo izkušnjo in razjasnimo morebitna vprašanja.

Hipnoza za super hitro učenje ni le začasna rešitev temveč ima dolgotrajen učinek. Zato lahko to tehniko poleg uspešnega učenja novega jezika uporabite tudi na drugih področjih svojega življenja. Dovolite si, da se naučite novega jezika na zabaven način s pomočjo vaše podzavesti.

Hipnoza se izvaja s pomočjo vam prilagojenega posnetka strokovnjakov hipnoze.

Izbira jezika:

Kontakt za več podrobnosti:
041/516-058 / info@potdozdravja.si


Nočitve in nepozabno doživetje
v času super hitrega učenja tujega jezika.
http://hisa-ida.com

Spoznajte alfa in theta valovanje možganov:

Alfa stanje je značilno za popolno duševno in telesno sprostitev.

Theta stanje se pojavi med spanjem ali ko ste popolnoma poglobljeni vase.

Čas je, da prebudite veselje do življenja in učenja tuijh jezikov!

Mateja Pa

Spoznajte inštruktorico Matejo

Matejino poučevanje je osnovano na njenih več kot 33 letnih izkušnjah na področju pedagoškega izobraževanja otrok in odraslih. 17 let je poučevala v jezikovni šoli Panteon, zdaj pa že več kot 16 let poučuje jezike v alfa stanju v holističnem centru Karnion, kjer je razvijala klasične in alternativne pristope poučevanja tujih jezikov.

Tako je razvila alternativno metodo super učenja s posebnim pristopom, kjer je bistveno hitrejše pomnjenje in boljša aktivacija spomina v primerjavi s klasično metodo učenja.