Aktivna akupresurna masaža na stolu

Hitra, preprosta in učinkovita vrsta masaže kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni

Akupresurna masaža na stolu je preprosta, hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje tehnike športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztezanja vključujejo več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo fizično in psihično napetost ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža na stolu zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani. Učinki po tovrstni masaži prijetni, sproščujoči in poživljajoči.

Stol masaža se izvaja na posebnem stolu, kjer se ne uporablja olja in kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni. Masaže na stolu izvaja Jure Jeraj.

Pozitivni učinki:

Psihološki: mentalno sprosti in poživi, izboljša koncentracijo, razpoloženje, počutje, spomin, storilnost in kakovost spanja ter zmanjšuje napetost, stres, anksioznost, depresijo in tesnobo.

Fizični: sprošča mišično napetost, zmanjšuje bolečino v predelu vratu, hrbta in rok, zmanjšuje simptome karpalnega kanala, znižuje krvni tlak, izboljša pretok krvi in limfe, lajša glavobol in migreno.

Komu se najbolj priporočajo masaže na stolu?

Osebam, ki preživljajo dneve v pretežno sedečem položaju – direktorjem, pisarniškim delavcem, računalničarjem,…; mamicam z majhnimi dojenčki; osebam, ki so pod pritiskom in stresom; športnikom pred, med in po naporih; osebam, ki imajo delo, ki zahteva prisilno držo in osebam, ki nimajo veliko časa za sprostitev…

Dobra naložba za podjetja!

Masaža na stolu spada pod dejavnosti spodbujanja zdravja na delovnem mestu in je ena od najboljših naložb za podjetja! Masaža v podjetju poveča produktivnost, izboljšajo zdravje, razpoloženje, storilnost, medsebojno sodelovanje med zaposlenimi ter zmanjša odsotnost z dela. Prav tako poveča ugled podjetja in pripadnost zaposlenih.

Cenik

Cena za podjetja oz. večje skupine se prilagaja.
V kolikor se izvaja na lokaciji oddaljeni več kot 30km od Ivančne gorice se prištejejo potni stroški.

(V primeru večjih skupin se lahko masažo poveže z energijskim zibanjem)

Uradne ure:

Za rezervacijo termina in več informacij izpolnite spodnji obrazec ali pokličite 068/130-711.
DAN URA LOKACIJA
Ponedeljek Od 16h do 19h Pranic Healing center
Torek Od 16h do 19h Pranic Healing center
Sreda Od 16h do 19h Pranic Healing center

Kontaktni obrazec

Ostale storitve