Aktivna terapevtska masaža na stolu

Izjemna kombinacija različnih masažnih tehnik za hitro in popolno sprostitev

Masaža na stolu je hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje prijeme športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, površinskih in globinskih pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztegovanja, skupaj zajema več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo tako fizično kot psihično napetost ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža na stolu je dinamična in zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani. Njeni učinki pa so zelo sproščujoča in poživljajoča.

Masaža se izvaja se na posebnem stolu, kjer popolnoma sproščeno sedite oblečen.

Pozitivni učinki:

Izboljša energijski pretok, zmanjšuje bolečine v hrbtu in mišično napetost, sprosti in zmanjšuje sproščanje stresnih hromonov, izboljša prekrvavitev in pospešuje limfni pretok, izboljša storilnost,  koncentracijo, spomin in osredotočenost, razpoloženje, počutje in kakovost spanja, zmanjšuje občutek tesnobe, znižuje krvni tlak. itd.

Cenik in čas trajanja:

Hitra aktivna masaža 15-20 minut –  20€

Podaljšana aktivna masaža 30 minut – 30€

(za doseganje boljših učinkov masaže vključujejo brezplačno 15 minutno energijsko zibanje)

Cena za večje skupine se prilagaja. V kolikor se izvaja na terenu se prištejejo potni stroški.

Masaže izvaja Jure Jeraj

Kontakt:
Gsm.:
+386 68 130 711;
e-mail: info@potdozdravja.si

Komu se najbolj priporoča?

Osebam, ki preživljajo dneve v pretežno sedečem položaju – direktorjem, pisarniškim delavcem, računalničarjem,…; mamicam z majhnimi dojenčki; osebam, ki so pod pritiskom in stresom; športnikom pred, med in po naporih; osebam, ki imajo delo, ki zahteva prisilno držo in osebam, ki nimajo veliko časa za sprostitev…

Dobra naložba za podjetja!

Masaža na stolu spada pod dejavnosti spodbujanja zdravja na delovnem mestu in je ena od najboljših naložb za podjetja! Poleg poživljajočega učinka izboljšajo zdravje, razpoloženje, aktivnost, storilnost in medsebojno sodelovanje med zaposlenimi. Če želite v podjetje privabiti privabiti dobre delavce uvedite redno stol masažo!