Aktivna akupresurna masaža na stolu

Hitra, preprosta in učinkovita vrsta masaže kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni

Akupresurna masaža na stolu je preprosta, hitra in zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje tehnike športne, shiatsu, mobilizacijske, akupresurne in tajke masaže. Tehnike gnetenja, pritiskov, vzvodov, tolčenja in raztezanja vključujejo več kot 600 akopresurnih točk, ki sprostijo napetost v mišicah ter pospešijo energijski in krvni pretok po celem telesu. Masaža zajema predel celega hrbta, vrat, glavo, ramena, roke in dlani.

Masaža se lahko izvajajo kjerkoli, saj se izvaja na posebnem stolu, kjer popolnoma sproščeno sedite oblečeni. Masaže izvajam Jure Jeraj.

Učinki aktivne akupresurne masaže na stolu?

Ljudje se pogosto počutijo lažji, bolj živahni, popolnoma sproščeni, razbremenjeni in bolj gibljivi. Ko se napetost sprosti, bolečina popusti. Masaža poteka bolj aktivno in dinamično kar požiljajoče ter pripomore bistveno boljšemu razpoloženju.

Psihološki in fizični učinki:

Psihološki: mentalno sprosti in poživi, izboljša koncentracijo, razpoloženje, počutje, spomin, storilnost in kakovost spanja ter zmanjšuje napetost, stres, anksioznost, depresijo in tesnobo.

Fizični: sprošča mišično napetost, zmanjšuje bolečino v predelu vratu, hrbta in rok, zmanjšuje simptome karpalnega kanala, znižuje krvni tlak, izboljša pretok krvi in limfe, lajša glavobol in migreno.

Dobra naložba za podjetja!

Masaža na stolu spada pod dejavnosti spodbujanja zdravja na delovnem mestu in je ena od najboljših naložb za podjetja saj poleg zdravja izboljša razpoloženje, produktivnost, storilnost, medsebojno sodelovanje med zaposlenimi ter zmanjša odsotnost z dela. Poveča ugled podjetja in pripadnost zaposlenih. Ob tem pa minimalno ovira proces dela.

Komu se najbolj priporočajo masaže na stolu?

Osebam, ki preživljajo dneve v pretežno sedečem položaju – direktorjem, pisarniškim delavcem, računalničarjem,…; mamicam z majhnimi dojenčki; osebam, ki so pod pritiskom in stresom; športnikom pred, med in po naporih; osebam, ki imajo delo, ki zahteva prisilno držo in osebam, ki nimajo veliko časa za sprostitev…

Cena za podjetja oz. večje skupine se prilagaja na osnovi števila masirancev.
V kolikor se izvaja na lokaciji oddaljeni več kot 30km od Ivančne gorice se prištejejo potni stroški.

Uradne ure:

Za rezervacijo termina in več informacij izpolnite spodnji obrazec ali pokličite 068/130-711.
DanUraLokacija
Od ponedeljka do petkaod 16h do 19hPranic Healing center

 

Kontaktni obrazec

Ostale storitve