Aktivna masaža na stolu

Izjemna kombinacija različnih masažnih tehnik za hitro in popolno sprostitev

Popolna hitra sprostitev v samo nekaj minutah!

Masaža na posebnem stolu je zelo učinkovita vrsta sprostitve, ki vključuje kombinacijo športne, shiatsuja, mobilizacijske in akupresurne masaže. Masaža zajema predel celega hrbta, vratu, glave, ramen, rok in dlani. Ob tehnikah gnetenja, tolčenja in raztegovanja zajema pritisk na cca 600 akopresurnih točk, ki sprostijo celoten predel zgornjega dela trupa, ki pospešijo energijski in krvni obtok po celem telesu. Masaža je dinamična, zelo sproščujoča in poživljajoča.

Masaža se izvaja se na posebnem masažnem stolu, kjer masiranec popolnoma sproščeno sedi oblečen. Čas trajanja stol masaže je 15-20 minut.

Splošni pozitivni učinki:

zmanjšuje mišično napetost in bolečine, glavobol; sprosti in zmanjšuje količino stresnih hromonov, izboljša prekrvavitev in pospešuje limfni pretok, izboljša koncentracijo, spomin in osredotočenost, razpoloženje, počutje in kakovost spanja, zmanjšuje občutek tesnobe, znižuje krvni tlak. itd.

Komu se masaža na stolu najbolj priporoča?

Osebam, ki preživljajo dneve v pretežno sedečem položaju – direktorjem, pisarniškim delavcem, računalničarjem,…; mamicam z majhnimi dojenčki; osebam, ki so pod pritiskom in stresom; športnikom pred, med in po naporih; osebam, ki nimajo veliko časa za sprostitev…

Cena aktivne masaže na stolu je 20€.

Preprosta naročila na storitve:

Na storitve se lahko naročite na spletni naročilnici, za meditacije in ostale dejavnosti pa na tedenskem koledarju.

Za več podrobnosti se lahko obrnete na:

Gsm.: +386 68 130 711;
e-mail: info@potdozdravja.si

Ostale storitve:

Energijska-podpora-telesu
Chi-Vitality-Swing-Machine